R7 370 marka model tavsiyesi

Bu sistemi alabilirsiniz ihtiyaçlarınızı karşılayacak sağlam bir sistem.
bussitem.png

Monitör olarak bu ürünü alabilirsiniz. Asus 21.5 VX228H LED MM Monitör 1ms Siyah

Marka olarak msi veya asus'a 100 tl fazla vermek yerine sapphire al.100 tl cebinde kalsın.Sapphire markayı genelde kötülüyolar.Servisinde sıkıntı varmış , ürünlerin çoğu arızalı çıkıyormuş diyorlar.Ama amd dersen benim aklıma gelen ilk marka sapphire.

evet, 10 yılı aşkın süredir ekran kartlarında sapphire kullanırım, sıkıntı yaşamadım. garantilik bir durumumda olmadı

Marka olarak msi veya asus'a 100 tl fazla vermek yerine sapphire al.100 tl cebinde kalsın.Sapphire markayı genelde kötülüyolar.Servisinde sıkıntı varmış , ürünlerin çoğu arızalı çıkıyormuş diyorlar.Ama amd dersen benim aklıma gelen ilk marka sapphire.
Hocam Nitro soğutması testlerde Strix soğutmadan daha iyi çıktı zaten hem daha serin hem daha sessiz.
sapphire2.png

Bazı bilinçsiz kişilikler sırf adı türkiyede asus kadar yaygın olmadığı için bu markayı kötülüyolar.Fakat bilmiyorlarki Sapphire denilen bu marka amd ile çok içli dışlı bir marka.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı