R7 370 ve A10 7870K GTA 5 Açar Mı?

Kaan1122

Hectopat
Merabalar benim 1000 tl bütçem var. Benim bilgisayarımın ekran kartı 1 gb geforce 9800 gt 256 bit ekran kartı. İşlemci amd athlon ii x2 250 3.0 ghz çift çekirdekli işlemci ve ben bunlardan memnun değilim. Yeni bir ekran kartı ve işlemci almak istiyorum. Kafamda MSI R7 370 ve AMD A10 7870K işlemci var. Bu işlemciyi Recep Abi'nin 1500 TL oyun bilgisayarı toplama rehberi videosunda görmüştüm ve beğendim. Sizce bu ekran kartı ve işlemci GTA 5 ve diğer oyunları yüksek ayarlarda açar mı?

A10 7870K bir APU, yani kendi içerisinde bir GPU yongası barındırıyor. Harici ekran kartı aldıktan sonra da bunu almanın bir mantığı yok. Dolayısıyla farklı bir işlemci almanızı tavsiye ederim.

Ben yine de sorunuzu cevaplayayım. GTA 5 de dahil olmak üzere çoğu oyunu yüksek veya yükseğe yakın ayarlarda oynayabilirsiniz.

A10 7870K bir APU, yani kendi içerisinde bir GPU yongası barındırıyor. Harici ekran kartı aldıktan sonra da bunu almanın bir mantığı yok. Dolayısıyla farklı bir işlemci almanızı tavsiye ederim.

Ben yine de sorunuzu cevaplayayım. GTA 5 de dahil olmak üzere çoğu oyunu yüksek veya yükseğe yakın ayarlarda oynayabilirsiniz.

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler. Şimdi ben ekran kartı olarak Msi GTX 750 Ti TwinFrozrGaming GDDR5 2 GB 128 bit ekran kartı almaya karar verdim. Ve işlemci olarak AMD FX6300 X6 işlemcisini almayı düşünüyorum. Önce bana i3 6100 almamı söylediler ama benim anakartımla uyumlu değil. Bir anakart almaya kalktığımda 1000 TL'yi buluyor ben bu ekran kartını ve işlemciyi alırsam sizce iyi olur mu? Biraz video izledim, ekran kartı ve işlemcinin oynadığı oyunlardan ben beğendim bu ikilinin performansını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın fx 6300 desteklemez nedeni x2 250 3.0 ghz işlemci FM2 soket fx 6300 ise Am3+ soket elinde DDR3 bir RAM varsa bunları alabilirsin.
Ayrıteten elindeki bileşenleri PSU, RAM gibi bilesenleri söyler misin? PSU yetecektir ama emin olmak lazım alltaki bileşenleri alabilirsin. Bir de RAM DDR3 mü? Kaç GB?

Screenshot_2016-01-30-12-35-30.png

Anakartın fx 6300 desteklemez nedeni x2 250 3.0 ghz işlemci FM2 soket fx 6300 ise Am3+ soket elinde ddr3 bir ram varsa bunları alabilirsin.
Ayrıteten elindeki bileşenleri psu, ram gibi bilesenleri söylermisin. Psu yetecektir ama emin olmak lazım alltaki bileşenleri alabilirsin. Bir de ram ddr3 mü? Kaç GB.Eki Görüntüle 136267
Güç kaynağım 300W, 12 GB 8x4 Kingston RAM DDR3.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı