R7 370 ve i5 3330 Sistemde PUBG Mobile Dokular Yüklenmiyor

Talha Çelebi

Centipat
İşlemci i5-3330.
Ekran kartı R7 370 4 GB ASUS ROG STRIX.
SSD kullanıyorum ama bayağı eskidi. SanDisk'in 120GB'ı okuma 230, yazma 170 civarında. Anakartım SATA 2 destekliyor ve eski SSD sanırım, o yüzden bu durum.
RAM 8 GB DDR3(RAM'lerden birisi 1333 MHz Kingston 4 GB diğeri Hi-Level 1600 MHz 4 GB)

İsterseniz görüntüsünü de sonradan eklerim buraya ama benden daha kötü sisteme sahip olanlar çok iyi grafikle aşırı akıcı oynarken ben HD'ye alınca oyun yer yer kasıyor ve dokularda titremeden ötürü oyun zevkim yerle bir oluyor. Ben monitörden şüpheleniyorum. 5:4 1280X1024 monitörüm var ve PUBG Mobile'ı emülatorden mecburen yarım ekran oynamak zorunda kalıyorum. Altta ve üstte siyah şeritler olacak şekilde oynuyorum. İnternete ise landan değil maalesef, lan için ethernet kartımın chipseti bozuk. Anakartı yeni aldım da telefondan USB tethering ile bağlanıyorum. Acaba renderdaki bu sorun tetheringden dolayı olabilir mi? Bir ihtimal veriyorum ama oyunda FPS de sürekli oynuyor, sabit kalmıyor hiç. 58 diyor 43 diyor sonra bir bakıyorum 37 diyor 53 oluyor. Sorun nedir, nerede yanlış yaptım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…