Aynı bilgisayar bende de var, 16 GB RAM var, Battlefield 4'te bile zar zor 40-60 FPS alıyorum düşük ayarlarda Battlefield 1'i nasıl oynuyorsun o sistemle?
Aynı bilgisayar bende de var, 16 GB RAM var, Battlefield 4'te bile zar zor 40-60 FPS alıyorum düşük ayarlarda Battlefield 1'i nasıl oynuyorsun o sistemle?
Bf4 ün optimizasyonunda problem olabilir denemedim hiç bf4 oynamayı. Eğer hesabında bf1 varsa deneyebilirsin oynamayı bende kaldırıyorsa sendede kaldırır.
BF4'ün optimizasyonunda problem olabilir denemedim hiç BF4 oynamayı. Eğer hesabında BF1 varsa deneyebilirsin oynamayı bende kaldırıyorsa sende de kaldırır.
Haritadan haritaya farklılık gösteriyor. Çöl haritalarında 40-60 ormanlık-dağlık yerlerde 15-40fps. Droplar oluyor arada ama çok rahatsız etmiyor beni. Hiç 15in altına düşmedi genelde 20 30da sabit
Haritadan haritaya farklılık gösteriyor. Çöl haritalarında 40-60 ormanlık-dağlık yerlerde 15-40FPS. Droplar oluyor arada ama çok rahatsız etmiyor beni. Hiç 15'in altına düşmedi genelde 20 30'da sabit.