R7 3700U sistem BF V oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Crakello

Hectopat
Daha fazla  
Battlefield 1'i minimum ayarlarda 15-40 FPS oynatan laptop Battlefield 5 oynatır mı?

Sistemim:
  • İşlemci: Ryzen 7 3700U with Radeon Vega Mobile GFX 2.3 GHz,
  • Ekran kartı: Vega 10 2 GB,
  • 8 GB RAM 6 GB kullanılabilir (2 GB ekran kartına gidiyor.),
  • Windows 10.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı bilgisayar bende de var, 16 GB RAM var, Battlefield 4'te bile zar zor 40-60 FPS alıyorum düşük ayarlarda Battlefield 1'i nasıl oynuyorsun o sistemle? :D

Battlefield 1'i minimum ayarlarda 15-40 FPS oynatan laptop Battlefield 5 oynatır mı?

Sistemim:
  • İşlemci: Ryzen 7 3700U with Radeon Vega Mobile GFX 2.3 GHz,
  • Ekran kartı: Vega 10 2 GB,
  • 8 GB RAM 6 GB kullanılabilir (2 GB ekran kartına gidiyor.),
  • Windows 10.

Hemen hemen aynı FPS değerlerini alırsınız diye tahmin ediyorum.
Bu Video'ya bakabilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı bilgisayar bende de var, 16 GB RAM var, Battlefield 4'te bile zar zor 40-60 FPS alıyorum düşük ayarlarda Battlefield 1'i nasıl oynuyorsun o sistemle? :D
Bf4 ün optimizasyonunda problem olabilir denemedim hiç bf4 oynamayı. Eğer hesabında bf1 varsa deneyebilirsin oynamayı bende kaldırıyorsa sendede kaldırır.

Ortalama kaç FPS alıyordun, akıcı oynanıyor mu yoksa drop giriyor mu sürekli?
Haritadan haritaya farklılık gösteriyor. Çöl haritalarında 40-60 ormanlık-dağlık yerlerde 15-40fps. Droplar oluyor arada ama çok rahatsız etmiyor beni. Hiç 15in altına düşmedi genelde 20 30da sabit

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı