R7 3700U sistem BF V oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Resolation Scale'yi kısıyor musun?
Görselde var grafik ayarları. Eğer boş zamanın varsa sırf oyunun atmosferi için denemeye değer. İndirip denemeni tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (6).png
    Ekran Görüntüsü (6).png
    372,9 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran Görüntüsü (7).png
    Ekran Görüntüsü (7).png
    2 MB · Görüntüleme: 58
Teşekkür ederim, driver sürümün kaç? Ben 20.4.2 kullanıyorum.
27.20.11028.10001 yazıyor. Ve ayrıca dün gece bf5'i indirmeye bırakmıştım. Şuan deneme fırsatım oldu. Sabit 20fps alıyorum. Düzlük, çöl olan haritalarda 25e kadar çıkıyor. Drop olmuyor hep 20fps de. Arada bir iki fps yükselip düşebiliyor ama rahatsız etmiyor. Bence bu şekildede oynanır. İlgilenen herkese teşekkürler. Sorabilirsin soracağın varsa. Çok fazla patlama, kargaşa olunca 16 17ye geriliyor ama dahada aşağısını görmedim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (11).png
    Ekran Görüntüsü (11).png
    3,8 MB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
27.20.11028.10001 yazıyor. Ve ayrıca dün gece BF5'i indirmeye bırakmıştım. Şu an deneme fırsatım oldu. Sabit 20FPS alıyorum. Düzlük, çöl olan haritalarda 25e kadar çıkıyor. Drop olmuyor hep 20FPS de. Arada bir iki FPS yükselip düşebiliyor ama rahatsız etmiyor. Bence bu şekildede oynanır. İlgilenen herkese teşekkürler. Sorabilirsin soracağın varsa. Çok fazla patlama, kargaşa olunca 16 17ye geriliyor ama daha da aşağısını görmedim.

Keyif alıyorsan tamamdır, iyi oyunlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı