R7 3700X 2070S sistem toplama

yasNbae

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
odtü fizik öğrencisi

Merhabalar arkadaşıma bu sistemi almak istiyoruz da, kasanın hava sirkülasyon falan nasıl? Technopat'ta videosunu izledim fakat parçaları değiştirdik hep(kasa zaten farklı)
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok iyi olmuş seçimler yalnız Wi-Fi için TUF Gaming Plus Wi-Fi anakrtı seçilebilir ya da MSI bir anakart bakılabilir.

Çok iyi olmuş seçimler yalnız Wi-Fi için TUF Gaming Plus Wi-Fi anakrtı seçilebilir ya da MSI bir anakart bakılabilir.
direkt kablolu bağlantı yapacak kendisi de bu yeterli olmaz mı?
Peki ya kasanın hava olayları ve soğutması nasıl?

Çok iyi bir kasa ama bulabilirseniz TD500 mesh alınabilir.
Anakart yeterli ama MSI baka dabilir.

Ne kadar bu sistem? Tek tek RTX 2080 Super alınır sanırım.

15bin TL biliyorum fakat öyle de Dual 2080 Super koyuluyor ve depolama açısından M.2 SSD biraz düşük falan kalıyor.
Çok iyi bir kasa ama bulabilirseniz TD500 mesh alınabilir.
Anakart yeterli ama MSI baka dabilir.

Egsoz fanı takmam gerekir değil mi? 3 fan yetersiz kalır mı bir de önerdiğiniz bir marka var mı?

Son düzenleme:
MB511 kasa önü mesh olduğundan hava sirkülasyonu iyidir. TD500 ile arasında görsel farklılık vardır buna önem veriyorsanız TD500 seçebilirsiniz ki bence de TD500 daha iyi görünüyor. Zaten 1 adet egzoz fanı geliyor olması lazım. İsterseniz 2 tane daha alıp üstüne egzoz olarak montaj yapabilirsiniz.

Parçalar markaların üst modellerinden seçilmiş bu tabii iyi bir şey ama bunun bir de fiyat kısmı var. Modelleri düşürerek oradan gelen bütçe ile 2080 Super geçiş yapılabilir. Tabii tercih meselesi size kalmış yoksa bu sistem gayet fiyata bakılmaksızın çok iyi.

Model farklarına takılmamak gerek nede olsa RTX 2080 Super daha güçlü.

3700X-X570P-RTX 2080 Super-500 GB+2 TB HDD- 850W PSU- Sıvı soğutma:

3700X-X570F-3600 MHz CL16-500 GB+1 TB HDD:

Teşekkürler fakat arkadaş bu sistemi seçmiş bende dedim "kanka bak ASUS ROG almak yerine Dual veya Gigabyte ile 2080 Super yapabilirsin" dedim fakat soğutma da sorun çıkar falan diye bunda karar kaldı. Tekrardan teşekkürler^^ <3.

Egzoz fanı geliyor mu yani 1 tane? Çünkü Cooler Master'ın kasa da kullandığı fanlar* 200'den falan başlıyor o yüzden fazla para harcamasını istemem.

Son düzenleme:
Soğutma sorunu neden olsun? Koyduğum kasa zaten çok iyi bir hava akışı var ve bu kartların pek ısındığı söylenemez. Isınma sorunu yok kısaca ROG ismine takılıp daha güçsüz bir kart almak çok saçma olur birde PSU-kasa olarak benim yaptığım daha mantıklı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…