R7 3700X 2070S sistem toplama

Teşekkürler fakat arkadaş bu sistemi seçmiş bende dedim "kanka bak ASUS ROG almak yerine Dual veya Gigabyte ile 2080 Super yapabilirsin" dedim fakat soğutma da sorun çıkar falan diye bunda karar kaldı. Tekrardan teşekkürler^^ <3.

Egzoz fanı geliyor mu yani 1 tane? Çünkü Cooler Master'ın fanlı 200'den falan başlıyor bu kasa da kullanılan fanlar o yüzden fazla para harcamasını istemem.

Doğrudur en arka kısmında 1 adet fan geliyor. Ama şunu belirtmem lazım düz MB511 ile gelen ön fanlar tek renk yanıyor kırmızı sanırım. Eğer RGB olsun isterseniz MB511 RGB modeline bakmalısınız. Ayrıca MB511 yan kapak cam saydam seffaf malzemden ama MB511 RGB yan kapak temperli cam oluyor.

Soğutma sorunu neden olsun? Koyduğum kasa zaten çok iyi bir hava akışı var ve bu kartların pek ısındığı söylenemez. Isınma sorunu yok kısaca ROG ismine takılıp daha güçsüz bir kart almak çok saçma olur bir de PSU-kasa olarak benim yaptığım daha mantıklı.

Ne diyeyim kendi kararı :D haklısınız aslında.
Doğrudur en arka kısmında 1 adet fan geliyor. Ama şunu belirtmem lazım düz MB511 ile gelen ön fanlar tek renk yanıyor kırmızı sanırım. Eğer RGB olsun isterseniz MB511 RGB modeline bakmalısınız. Ayrıca MB511 yan kapak cam saydam seffaf malzemden ama MB511 RGB yan kapak temperli cam oluyor.

Zaten bu MB511 RGB temperli cam modeli değil mi? Orada öyle yazıyor da hocam.

Ne diyeyim kendi kararı :D haklısınız aslında.
Gösterin bir sürü test var. DUAL özellikle Evo olmayan zaten sıkıntı haksız sayılmaz ama Gigabyte ve Galax için sorun çıkartan bir durum yok.

Mesela bir test bırakacağım Gigabyte modeli MSI Gaming X Trio modeli ile benzer sıcaklıklar almış hem OC potansiyeli daha yüksek:

Şimdi ASUS ROG Strix GeForce RTX 2080 Super Gaming Advanced demesin kendisi en pahalı RTX 2080 Super olabilir.

Gösterin bir sürü test var. Dual özellikle Evo olmayan zaten sıkıntı haksız sayılmaz ama Gigabyte ve Galax için sorun çıkartan bir durum yok.

Mesela bir test bırakacağım Gigabyte modeli MSI Gaming X Trio modeli ile benzer sıcaklıklar almış hem OC potansiyeli daha yüksek:

Şimdi ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2080 Super Gaming Advanced demesin kendisi en pahalı RTX 2080 Super olabilir.

Sırf ışıklı mışıklı ve 1 fan daha var diye yansıtılan fiyata bak :D gerçi kişiden kişiye değişir fakat aldığın bilgisayar da gözünü doyurması lazım o kadar para vermişsin arkana yaslanıp izlemeye başlarsın :D.

Eki Görüntüle 580267

Merhabalar arkadaşıma bu sistemi almak istiyoruz da, kasanın hava sirkülasyon falan nasıl? Technopat'ta videosunu izledim fakat parçaları değiştirdik hep(kasa zaten farklı)
Şimdiden teşekkürler.
Sisteminiz komple çok da güzel olmuş. Kasa hava akışı falan zaten çok iyi. Ekstra bir şey yapılmamalı. Ben olsam sistemde HDD kullanmam. Şahsen SSD var bende 480 GB. Bugün inşallah bir tane daha alacağım.

Sırf ışıklı mışıklı ve 1 fan daha var diye yansıtılan fiyata bak :D gerçi kişiden kişiye değişir fakat aldığın bilgisayar da gözünü doyurması lazım o kadar para vermişsin arkana yaslanıp izlemeye başlarsın :D.
O ışıklı fanlar izlenecek ise Rev 200 ile güzel olur herhangi bir olumsuz tarafı olmadan 😉 Gözükmeyecek ışıklar için performansı düşürmeye gerek yok.

Sisteminiz komple çok da güzel olmuş. Kasa hava akışı falan zaten çok iyi. Ekstra bir şey yapılmamalı. Ben olsam sistemde HDD kullanmam. Şahsen SSD var bende 480 GB. Bugün inşallah bir tane daha alacağım.

Ya şahsen bende benim kasa da 1TB M.2 ve 1TB'de SSD kullanıyorum hız açısından ama bunlar normal HDD'lere göre azıcık tuzlu. Arkadaşın da bir video editi 2 GB bile tutabiliyor o yüzden TB koymayı düşünüyoruz. Daha projeleri ve fotoğraflar falan var :D siz düşünün haha.

Ya şahsen bende benim kasa da 1TB M.2 ve 1TB'de SSD kullanıyorum hız açısından ama bunlar normal HDD'lere göre azıcık tuzlu. Arkadaşın da bir video editi 2 GB bile tutabiliyor o yüzden TB koymayı düşünüyoruz. Daha projeleri ve fotoğraflar falan var :D siz düşünün haha.
Şuan günümüzde neredeyse GB başına 1 TL gibi rakamlarla Sata SSD'ler mevcut bunlar alınabilir. Yani onun yaptığı da mantıklı ama HDD'ye güven olmuyor. Bir var bir yok olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı