R7 3700X boşta 72 dereceye ulaşıyor

Ahmetbrka01

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
RAM
kingston hyperx 8x2gb 3600mhz
Anakart
asus ROG Strix X570-F Gaming
3-4 yıl önce toplamıştım sistemi. Geçen gün baktım işlemci boşta 70-75 arası gidip geliyor. Termal macunu değiştirdim bugün Thermal Grizzly Kryonaut Extreme kullandım soğutması da wratih Prism ama sıcaklıkta bir değişim olmadı ne yapmalıyım? Kasa Cooler Master MB511 ekran kartı XFX 5700XT.

LoL oynarken 80'i görüyor işlemci.

Hocam boştayken yüzde kaç kullanılıyor? Yani arka planda bir şeyler için kullanıldıp mı ısınıyor yoksa soğutucuda mı sıkıntı var? Termal macun hangi marka model?

Trojan gibi virüs varsa boştayken bile ısınır bende de öyle oluyordu çünkü eğer yoksa soğutuyucu yanlış takmış olabilirsin kontrol et, KasperSky ile detaylı tarama yapabilirsin.

Hocam boştayken yüzde kaç kullanılıyor? Yani arka planda bir şeyler için kullanıldıp mı ısınıyor yoksa soğutucuda mı sıkıntı var? Termal macun hangi marka model?

Boşta yüzde 7 8 civarında kullanımda virüs falan da bulaştığını sanmıyorum. Macunu Thermal Grizzly Kryonaut Extreme aldım.

Trojan gibi virüs varsa boştayken bile ısınır bende de öyle oluyordu çünkü eğer yoksa soğutuyucu yanlış takmış olabilirsin kontrol et, Kaspersky ile detaylı tarama yapabilirsin.

Hocam tarama yaptım herhangi bir şey yok soğtucuyu da kontrol ettim bir sıkıntı görünmüyor termal macunu da işlemci yüzeyi görünmeme şartıyla en ince halde sürdüm.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı