Satıldı R7 3700X Kutulu & Faturalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

SevenPacer

Kilopat
Katılım
28 Haziran 2011
Mesajlar
2.024
Makaleler
12
Çözümler
6
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğretmen
Profil Kapağı
1525263130
03.09.2019 tarihinde İnventus'dan satın aldım. İlk ve tek sahibiyim.
Hiç kullanılmamış kendi Wraith Prism RGB soğutucusu kutusunda duruyor. Ben 4.5 yıldır stok halde sıvı soğutmayla kullanıyorum, hiçbir sorunu yoktur. İlk aldığımda anakarta taktım, bir daha da hiç çıkartmadım.

Sistem yenilediğim için satıyorum. Performansı günümüz için hâlâ oldukça yeterli.
Kutusu, soğutucusu, kabloları, evraklarına kadar tüm içeriği ve faturası mevcut. Anlaşmamız halinde kargolama esnasında EFT yaparsınız. Güvenli bir şekilde patpata sarıp, size görüntü atıp kargolarım.

Stres testi sonuçlarını da paylaşıyorum.

thumbnail_IMG_3126.jpg


thumbnail_IMG_3127.jpg


thumbnail_IMG_3128.jpg


thumbnail_IMG_3129.jpg


thumbnail_IMG_3131.jpg


cinebench r23 multi.png


cpuz stress test temp.png


cpuz bench.png


Fiyat: 4.000TL, altı üstü konuşulur.
 
Son düzenleme:
Beğenmedim ifadesi bırakan arkadaşlar düşündükleri fiyatı yazarlarsa orta noktada buluşabiliriz belki. Tüm ikinci el ilanlarına bu emojiyi atıp kaçan birkaç tip var, geçen sefer de fiyat yüksek o fiyata X ürün var dediler, iki gün sonra başka bir platformdan satıldı ürün. Gerçekçi olalım.

Ürünün temizliği, geçmişi, faturasının olup olmaması, kutu içeriğinin tam olup olmaması, fanının kullanılıp kullanılmadığı gibi detaylara da dikkat edebilirsiniz diğer ikinci el ürünlere kıyas yaparken.
 
Merhaba hocam, bence fanı ve işlemciyi ayrı satarsanız daha kolay olur işiniz. Temiz kulansanız dahi doluluk olsun diye CPU güç kablosuna kadar vermenize gerek yok bence. Kaldı ki 5 yıllık işlemcinin faturasının da bir önemi yok. Stress testi de sıvı soğutmayla yani bir anlamı yok. Fiyat için ise sıfır R5 5600 zaten çok benzer performans veriyor. Nacizane yorumum hayırlı satışlar.
 
Doluluk olsun diye niye vereyim, vaktiyle kullanmadığım, ürüne ait bir parçayı ürünle birlikte olduğu için satıyorum. Naçizane yorumunuz için teşekkürler.
 
iyi günler, daha uygun düşünürseniz alabilirim.
 
İletişim adresi bırakabilir misiniz?
 
Ürün 3.800TL'ye satılmıştır. Alıcı @mühendizz hayırlı olsun. İlk mesaja olumsuz emoji bırakan 10 kişiye gerçekten teşekkür ederim, her seferinde uğur getiriyorsunuz. :)

Konu kapatılabilir.
 
Ürün 3.800TL'ye satılmıştır. Alıcı @mühendizz hayırlı olsun. İlk mesaja olumsuz emoji bırakan 10 kişiye gerçekten teşekkür ederim, her seferinde uğur getiriyorsunuz. :)

Konu kapatılabilir.
Çoklu çekirdek performansı nerdeyse birbirine denk, oyun performansı olarak ise 5600 in tokatladığı 3700X i seçmesi garipmiş arkadaşın. 3700X'in tek artısı bir tık daha iyi render performansı. 3700X 60 dk render süresi varsa 5600 ün taş çatlasa 65 dk dır. Yani arada 200 lira gibi komik bir fark olmasına rağmen arkadaş yanlış seçim yapmış. Hayırlı olsun iyi satışlar.

@SadeceYiğit Sen neye gülücük attın birader?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı