R7 3700X RTX 2070S sistem toplama

Ekipmanlara bence daha iyi bir alternatif yok fiyatı artırmaya gerek yok. RAM konusunda zaten direk 3600 MHz olarak çalışmayacak pek takılmaya gerek yok.

Onlar yerine anakart daha beyaz yapılabilir:

Benim attığımı alabilirsin.

Ram olarak Kingston öneririm ram çipleri kaliteli. Daha iyi overclock oluyor. *

Ömrü düşmez diyenler nasıl düşmez acaba? 1080P'de 144 FPS veren kart 2K'da 75 FPS verebiliyor. Bana kalırsa 2K kartı RTX 2080S ve RTX 2080 Ti. 2K alırsa kısa vadeli 1080P alırsa uzun vadeli kullanır.

.
Anakartı bununla değiştirebilir beyazı seviyor .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmeden yorum yapmak buna denir. Ekran kartının ömrünü mönitör değil, üzerinde yapılan overclock belirler. Sen hiç mönitör yüzünden bozulan ekran kartı duydun mu?

Bilmeden yorum yapmak buna denir. Ekran kartının ömrünü monitör değil, üzerinde yapılan overclock belirler. Sen hiç monitör yüzünden bozulan ekran kartı duydun mu?

Ben öyle bir algı oluşturmadım açıkçası. Oyunların en alt ve akıcı FPS değeri 60 FPS RX 5700 XT ise 2K 60 FPS çoğu oyunu oynatıyor Ultra'da ama zamanla oynatmaz bu da kartın ömrüdür bana göre.

Galax fiyatına 1 saat kullanılmış 3 yıl TR garantili MSI Gaming X 2070 Super verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…