R7 3700X + RX 5700 XT monitörlü sistem toplama

Bütçe
15.000 TL
Sadece 2K oyun için kullanacağım. RX 5700 XT'den memnun musun?
Almayı düşündüğün monitor aslında 2k çözünürlüğe sahip sınıfta değil. Bu çok yanlış kullanılıyor. O monitor 2.5 k çözünürlük sınıfında 1440p ya da QHD.
Ayrıca evet bu kartta bu çözünürlük elde etmek hedeflenmiş.

Aşırı derece memnunum. 2070S ayarında bir kart ve fiyat olarak çok daha uygun. Aldığım ilk zamanlarda AMD yazılım tarafında sorunlarım vardı fakat güncellemelerle azaltıyorlar. BF5, BF1, GTA5, Forza 4, PES2020 gibi oyunlarda en yüksek grafik ayarlarında oynuyorum. Ayrıca yaptığım işler gereği de oyun dışı zorladığım zamanlarda oluyor. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.

10.nesil intel işlemcilerin piyasaya çıkmasına pek bir zaman kalmadı. Özellikle 10. nesil sonrası 9. nesil işlemcilerde fiyat indirimi olacaktır(hala çoğu tedarikçide yüklü miktar stok var). 9.nesile gelen indirimle belki ryzen fiyatlarında da bir indirim olabilir. Çünkü şu aralar döviz ve vergi artışı gibi yeni ürünlere uygulanacak zamlardan daha farklı şekilde zamlar uygulandı. Ryzenlerin fiyatları da git gide şişiyor.

Herhangi bir indirim olacağını sanmıyorum. Virüs, piyasaları çok kötü etkiledi. Ürünler üretilemiyor, var olan ürünler de tedarik edilemiyor. Yakın zamanda indirim yakalandığında almakta fayda olduğunu düşünüyorum.

Sanırım kendinizi 5700xt'ye ikna etmişsiniz ve 2070super düşünmüyorsunuz ama bence düşünün. O fiyata sistem toplayacaksanız net 2070super olmalı ekran kartı. Diğer sene rtx'li oyunlardan daha iyi bir performans alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…