R7 3700X sistem için ekran kartı önerisi

Bütçe
10000

Wh1x

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, yakın zamanlarda oynadığım birkaç oyun içerisinde (Fivem/Bannerlord/RDR 2) FPS dropların çoğalması dolayısıyla aktif olarak kullandığım bilgisayar bileşenlerinde değişikliğe giderek ekran kartı değiştirme kararı aldım. Ancak fazlasıyla kararsızım. Bütçe 10-12K

RAM: 16 GB.
Anakart: MSI MPG X570 Gaming Plus (MS-7C37).
İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X 8-Core Processor, 4.20 GHz (8 çekirdekli, 16 iş parçacıklı).
Ekran kartı: GTX 1050 Ti.

Aktif olarak kullandığım sistem tam olarak bu. Bu sistem bazında beni en azından 1 ya da 1.5 yıl boyunca idare edebilecek oyunlarda 1080p kalitede sıkıntı çıkartmayacak. Özellikle FiveM bazında konuşmak gerekirse sıkıntısız çalışacak bir ekran kartı önerisi arıyorum.

Sıfırdan bir öneri sunabilirsiniz ancak benim kafama yatan birkaç öneri hakkında da düşüncelerinizi az çok merak ediyorum.
  • INNO3D RTX 3060 Twin X2 12 GB
  • RTX 2070 Super Gaming X Trio.
  • GTX 1660 Super.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşündüğünüz 3 model de asla alınmaz. İkinci elden RX 6700 XT bakın. Fiyatı 7.5-8k civarıda. Eğer illa sıfır kart istiyorum diyorsanız bunu alın.

Düşündüğünüz 3 model de asla alınmaz. İkinci elden RX 6700 XT bakın. Fiyatı 7.5-8k civarıda. Eğer illa sıfır kart istiyorum diyorsanız bunu alın.

4060 alacağına 3060 Ti al diye çok fazla insan olduğu için 3060 yazdım. 4060 önermende ki sebebi öğrenebilir miyim? Kusura bakma sorgulayıcı yaklaşıyorum çünkü bu bilgisayar toplama olaylarından pek fazla anlamıyorum.

4060 alacağına 3060 Ti al diye çok fazla insan olduğu için 3060 yazdım. 4060 önermende ki sebebi öğrenebilir miyim?
Onu söyleyenleri dinleme. Bildikleri bir şey yok. RTX 4060 alırsan DLSS FG teknolojisine mod falan kullanmadan erişirsin ve en iyi performansta kullanırsın. 3000 serisi sıfır alınacak bir seri değil.

Ama ben 4060 yerine ikinci el 6700 XT öneririm orası farklı.

Onu söyleyenleri dinleme. Bildikleri bir şey yok. RTX 4060 alırsan DLSS fg teknolojisine mod falan kullanmadan erişirsin ve en iyi performansta kullanırsın. 3000 serisi sıfır alınacak bir seri değil.

Ama ben 4060 yerine ikinci el 6700 XT öneririm orası farklı.

Her ihtimale karşı darboğaz hesaplayan sitelerde bir bakayım dedim. Bu hafta içinde alacağımdan. %11'lik bir darboğaz gösteriyor? Bu rakamlar normal rakamlar mı? İkinci el kısmına gelecek olursak ikinci el piyasasına en azından TR sınırları içerisinde pek güvenmiyorum.

Her ihtimale karşı darboğaz hesaplayan sitelerde bir bakayım dedim. Bu hafta içinde alacağımdan. %11'lik bir darboğaz gösteriyor? Bu rakamlar normal rakamlar mı? İkinci el kısmına gelecek olursak ikinci el piyasasına en azından TR sınırları içerisinde pek güvenmiyorum.
Darboğaz hesaplama sitelerine dikkat etmeyin. Onlar doğru bilgi vermiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı