R7 3700X sistem iyi mi?

R7 3700 ile R5 5600 arasında 10 TL fark var o zaman R5 5600MÜ daha mantıklı AutoCAD gerçekten fazla kullanacağım ve günde en az 2 3 saat civarıda oyun oyanayacağım buna karşılık okuduğum bölüm nedeniyle yazılım programları da kullanacağım.
Biliyorum kardeşim olduğunu nasıl bunu çıkardın anlayamadım.

Sıvı soğutma tavsiye ederim diyorsunuz zaten sıvı soğutma sistemde var görmemişsiniz galiba demeye çalışıyorum.
Arkadaşlar kasa olarak Guardian mini çok önerildi diye bunu koymuştum ama farklı farklı kasalar öneren var genel olarak Corsair carbid Spec 05 kasaya düşüyorum RGB kasa takıntım yok düzgün bir hava sürkülasyonu olsun bana gayet yeterli olur kasa için Max bütçe 500 olsun olsun 600 TL olur PSU için ise Max 600TL'ye çıkabilirim bir de bu sisteme 1600 TL bütçe ile bir monitör önerirseniz çok sevinirim biliyorum bu sistem 1080P kullanmak sisteme hakaret olur ancak 2K 144-240Hz monitörler gerçekten uçuk fiyatlı 1 ms olması benim için önemli bu şartlarıma göre öneri yapabilecek bilgili bir arkadaş var mı acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı