R7 3700X Sistem Tavsiyesi

@flikzx dostum hangi parçaları almaya karar verdin son durum nedir?
Daha önce kaç FPS'lerde oynuyordun önce 60Hz monitördeysen şimdi 144Hz uçurur seni en azından öyle diyorlar benim hiç 144Hz monitörüm olmadı.

60 Hz monitörden 144 Hz geçtim PUBG Mobile'e dışında bir oyun oynamadığım için haliyle farkını göremedim. (PUBG Mobile'e sabit 60 FPS verdiği için)

Daha önce kaç FPS'lerde oynuyordun önce 60Hz monitördeysen şimdi 144Hz uçurur seni en azından öyle diyorlar benim hiç 144Hz monitörüm olmadı.

Ben PS4 teydim bu yaz toplacağım.

senin önerinde windows kurulumu ile beraber bütçeyi fazlası ile aşıyor.

Son düzenleme:
Öneri için teşekkürler.Dark biraz daha ucuz ek olarak RGB var kasayla birlikte uyum içinde çalışıyorlar.Önerdiğim kasa ve soğutucuyu kullanıyorum r7 3700x ile hiç bir ısınma problemi yaşamadım.Ama daha fazla performanslı diyorsanız alıcı arkadaş alırken önerdiğiniz Soğutucuyu seçebilir.
Sistemi sinerji üzerinden topladım isterseniz oradan montajlı ve testli şekilde alabilirsiniz. Merak etmeyin sinerji güvenilirdir.Kendi sistemimi oradan aldım.

Aklımda şuan bişey yok sistm 10.000 tl dedim fakat windows 10 da var yani 9150 tl bi sistem var aklımda fakat bilgisizim
@RotasızBey windows 10 olacağı için sistem 9.150 tl olması gerek fakat pc bilgim yok.İstediğim özellik rahatça video montajı ve fortnitede low da 240 fps ve üstü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…