R7 3700X Sistem Tavsiyesi

@flikzx dostum hangi parçaları almaya karar verdin son durum nedir?
Daha önce kaç FPS'lerde oynuyordun önce 60Hz monitördeysen şimdi 144Hz uçurur seni en azından öyle diyorlar benim hiç 144Hz monitörüm olmadı.

60 Hz monitörden 144 Hz geçtim PUBG Mobile'e dışında bir oyun oynamadığım için haliyle farkını göremedim. (PUBG Mobile'e sabit 60 FPS verdiği için)

Daha önce kaç FPS'lerde oynuyordun önce 60Hz monitördeysen şimdi 144Hz uçurur seni en azından öyle diyorlar benim hiç 144Hz monitörüm olmadı.

Ben PS4 teydim bu yaz toplacağım.
Karşılar ama 144Hz monitörde 240FPS almanız çok da etki etmez ve gerçekten 240Hz monitör de gerekli değil yani ayarları medium-yüksekte 144FPS alırsınız (Fortnite için öyle düşünüyorum) hem manzaranın keyfini de çıkartın azıcık 10000TL az değil göz zevki vermesi de önemli :)

senin önerinde windows kurulumu ile beraber bütçeyi fazlası ile aşıyor. :(

Son düzenleme:
Arkadaşlar zaten önermiş B450 chipsetli anakart alacaksanız Tomahawk Max alın geçin. B450 Dragon'u görünce şok oldum.
@Onurhanmm soğutucuyu neye göre seçtiniz? O fiyat bandında en iyi hava soğutma Arctic Freezer 34 e-sports modelidir gerisi fayda etmez.
Öneri için teşekkürler.Dark biraz daha ucuz ek olarak RGB var kasayla birlikte uyum içinde çalışıyorlar.Önerdiğim kasa ve soğutucuyu kullanıyorum r7 3700x ile hiç bir ısınma problemi yaşamadım.Ama daha fazla performanslı diyorsanız alıcı arkadaş alırken önerdiğiniz Soğutucuyu seçebilir.
Dediğim özellikleri karşılar mı ve 144 Hz monitörde 240 fps alınır mı? Fakat ben tek biryerden alacağım kendim yapamayacağımı bildiğim için yeteneksizim biraz.

Dediğim özellikleri karşılar mı ve itopyada var mıdır?
Sistemi sinerji üzerinden topladım isterseniz oradan montajlı ve testli şekilde alabilirsiniz. Merak etmeyin sinerji güvenilirdir.Kendi sistemimi oradan aldım.

@flikzx dostum hangi parçaları almaya karar verdin son durum nedir?

60 Hz monitörden 144 Hz geçtim PUBG Mobile'e dışında bir oyun oynamadığım için haliyle farkını göremedim. (PUBG Mobile'e sabit 60 FPS verdiği için)

Aklımda şuan bişey yok sistm 10.000 tl dedim fakat windows 10 da var yani 9150 tl bi sistem var aklımda fakat bilgisizim
@RotasızBey windows 10 olacağı için sistem 9.150 tl olması gerek fakat pc bilgim yok.İstediğim özellik rahatça video montajı ve fortnitede low da 240 fps ve üstü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı