R7 3700X sistem toplama

Bütçe
13000
ekran kartını bekleyemeyebilirim çünkü arkadaşım 18 aralıkta gelecek. amd işlemcilerin hala stokta olmadıgını hesaba katarsak(satışa çıkalı 4 gun oluyor) ekran kartlarını bulmakda zor olacak sanırım.

18 Aralık tarihine yetişir diye düşünüyorum. Kartlar zaten Aralık başı satışta olacak.
inş. satışa çıksada bulunmuyo. şu an r7 5800x yok hiçbiryerde mesela..son sorum hocam Ankaradamısın?) Aynı şehirdeysek ücreti mukabilinde toplama işini beraber yapabiliriz..

Maalesef, çok daha uzak bir yerdeyim

Ama parça önerisi konusunda yardımcı olabilirim.
ankarada güvenilir pc toplayan biri varsa tanıdığın ona da yönlendirebilirsin.. Parça konusunda Ara ara ben seni rahatsız ederim. Çok teşekkürler.. (ssd 980 pro alıyorum haberin olsun..) )

Anakart çok üst seviye, itirazım yok ama oradan gelen bütçeyi kasa ve soğutmaya ayırmanız daha iyi olabilir. ACE yerine Unify veya X570 Taichi gibi.

Teşekkür ederim cevap için hocam ama r7 5800 x alıcam ben bulabilirsem. Black Friday e gelecek stoklara dediler.
@Mithat Berhan hocam selamlar. Black friday yaklaşırken bende amazon sepetimi hazırladım bekliyorum. Ram konusunda iki seçenek arasında kaldım. ikisi de aynı fiyat.. sana bir sorayım dedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…