Neyi sorunlu. Youtube da, yorumlarda genel olarak hep olumlu yorum yapılıyor. Fps değeri yüksek genelde. Sadece sıcaklık değeri yüksek.Ekran kartı olarak da
Pny RTX 3060 Ti 8GB UPRISING Dual Fan VCG3060T8DFMPB 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Gigabyte RTX 3060 Ti EAGLE GV-N306TEAGLE-8GD 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Palit RTX 3060 Ti Dual NE6306T019P2-190AD 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Bu üçünden birini öneririm. RX 5700 XT gibi sorunlu bir karta para verilmez bu devirde.
Hocam Rampage sadece kulaklık, güç kaynağı, klavye vs. O da sıkıntı değil.Kötü. Başında Rampage olan hepsi kötü direkt.
@RPM
Benim attığımda ek olarak daha fazla şey var. Sadece monitör 2200₺.Ortada bütçe göremedim, sadece 8 bin TL yazmış.
AMD Ryzen 7 3700X Sekiz Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD Ryzen 7 3700X Sekiz Çekirdek 3.60 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com G.Skill Trident Z RGB LED (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16D-16GTZR Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
G.Skill Trident Z RGB LED (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16D-16GTZR Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Toplam 6883 TL.
Hocam Gigabyte dışındakiler boş bence. Markası bilinmeyen ürün.Ekran kartı olarak da
Pny RTX 3060 Ti 8GB UPRISING Dual Fan VCG3060T8DFMPB 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Gigabyte RTX 3060 Ti EAGLE GV-N306TEAGLE-8GD 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Palit RTX 3060 Ti Dual NE6306T019P2-190AD 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Bu üçünden birini öneririm. RX 5700 XT gibi sorunlu bir karta para verilmez bu devirde.
Neyi sorunlu. YouTube'da, yorumlarda genel olarak hep olumlu yorum yapılıyor. FPS değeri yüksek genelde. Sadece sıcaklık değeri yüksek.
Hocam Rampage sadece kulaklık, güç kaynağı, klavye vs. O da sıkıntı değil.
Benim attığımda ek olarak daha fazla şey var. Sadece monitör 2200₺.
Hocam Gigabyte dışındakiler boş bence. Markası bilinmeyen ürün.
1. olarak bu konuları atayım:
RX 5700 XT siyah ekran sorunu | Technopat Sosyal bu ikisi aynı değil.
RX 5700 XT sistemde WattMan hatası | Technopat Sosyal
2. Olarak güç kaynağı kesinlikle en kaliteli bileşen olmalıdır. Sistemi ona emanet ediyorsunuz.
3. Yorumu @RPM'e devrediyorum.
4. PNY ve Palit gayet kaliteli markalardır. İsterseniz Google'da kolay bir arama ile öğrenebilirsiniz. Ülkemizde bilinmemesinin sebebi yeni gelmiş olmaları.
Ekran kartının sorunlu olmasını ilk defa gördüm o kadar araştırmama rağmen. Alacam yinede 3 yıl garantisi var sonuçta. Güç kaynağı olarak, evet haklısınız. Pny ve Palit vs. Görüyorum yeni gelmiş bunlar galiba. Ama markası bilinmeyen ürün bilgim yok.1. olarak bu konuları atayım:
RX 5700 XT sistemde WattMan hatası | Technopat Sosyal
2. Olarak güç kaynağı kesinlikle en kaliteli bileşen olmalıdır. Sistemi ona emanet ediyorsunuz.
3. Yorumu @RPM'e devrediyorum.
4. PNY ve Palit gayet kaliteli markalardır. İsterseniz Google'da kolay bir arama ile öğrenebilirsiniz. Ülkemizde bilinmemesinin sebebi yeni gelmiş olmaları.