Vorplody
Kilopat
- Makaleler
- 3
Daha fazla
Attığın konuların ikisi aylar öncesine ait, en yakın tarihte olan da WHQL sürümü kullanmıyor. 5700XT eskisi gibi bir kart değil artık, WHQL sürümü kullananlar genellikle sorun yaşamıyor.1. olarak bu konuları atayım:
RX 5700 XT siyah ekran sorunu | Technopat Sosyal bu ikisi aynı değil.
RX 5700 XT siyah ekran sorunu | Technopat Sosyal bu ikisi aynı değil.
RX 5700 XT sistemde WattMan hatası | Technopat Sosyal
2. Olarak güç kaynağı kesinlikle en kaliteli bileşen olmalıdır. Sistemi ona emanet ediyorsunuz.
3. Yorumu @Yüksek RPM'e devrediyorum.
4. PNY ve Palit gayet kaliteli markalardır. İsterseniz Google'da kolay bir arama ile öğrenebilirsiniz. Ülkemizde bilinmemesinin sebebi yeni gelmiş olmaları.
@ntakahara 10 bin lira civarına 3060ti'lı sistem bulunabiliyor. Daha iyi bir seçenek olur bence. PNY konusunda bir bilgim yok fakat Palit gayet bilindik ve iyi bir marka, ülkemizde pek bilinmiyor sadece. Rampage PSU önermiyorum kesinlikle. O kadar para veriyorsun sistemine zarar verebilir. Seçtiğin kasanın önünde hava alacak yer yok. O kasayı alırsan hangi ekran kartını alırsan al yarın öbür gün burada "ekran kartım 80 derecede çalışıyor" diye konu açarsın. Önü mesh olan, hava akışı iyi olan kasalara bak. Sistem için çok iyi diyemem. Ana parçaları iyi seçip diğerlerini göz ardı etmişsin.