mehmethanottoman Picopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 RAM 32 SSD veya HDD modeli Samsung Ekran kartı GTX 1070 Anakart Steel Legend B450 İşlemci Ryzen 7 3700x Selamlar, mavi ekran hatasini önceden çözmüştüm simdi yine gelmeye basladi. Az once iki kere mavi ekran geldi ve hata pfn gibi bir seydi, cozmesini bilen biri bana yardimci olabilir mi?
Selamlar, mavi ekran hatasini önceden çözmüştüm simdi yine gelmeye basladi. Az once iki kere mavi ekran geldi ve hata pfn gibi bir seydi, cozmesini bilen biri bana yardimci olabilir mi?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.676 Makaleler 6 Çözümler 526 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 2 Şubat 2025 #21 Paylaştım görselini hocam. PFN LIST CORRUPT Mavi Ekran Hatası Nasıl Çözülür? Bu videomuzda sık karşılaşılan PFN LIST CORRUPT mavi ekran hatasının sebebini tespit edip sorunu çözmeye çalışacağız. Mavi ekran hatalarıyla ilgili www.technopat.net Artı 0 Eksi
Paylaştım görselini hocam. PFN LIST CORRUPT Mavi Ekran Hatası Nasıl Çözülür? Bu videomuzda sık karşılaşılan PFN LIST CORRUPT mavi ekran hatasının sebebini tespit edip sorunu çözmeye çalışacağız. Mavi ekran hatalarıyla ilgili www.technopat.net
KS KS mehmethanottoman Picopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #22 turko35408 dedi: Paylaştım görselini hocam. PFN LIST CORRUPT Mavi Ekran Hatası Nasıl Çözülür? Bu videomuzda sık karşılaşılan PFN LIST CORRUPT mavi ekran hatasının sebebini tespit edip sorunu çözmeye çalışacağız. Mavi ekran hatalarıyla ilgili www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hem ssd hemde harddisk kullanıyorum hddde sıkıntı olabilir midir? Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Paylaştım görselini hocam. PFN LIST CORRUPT Mavi Ekran Hatası Nasıl Çözülür? Bu videomuzda sık karşılaşılan PFN LIST CORRUPT mavi ekran hatasının sebebini tespit edip sorunu çözmeye çalışacağız. Mavi ekran hatalarıyla ilgili www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hem ssd hemde harddisk kullanıyorum hddde sıkıntı olabilir midir?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.676 Makaleler 6 Çözümler 526 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 2 Şubat 2025 #23 Yazılımla her iki diske de Error Scan testi yapın. Sonuçları paylaşın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Artı 0 Eksi
Yazılımla her iki diske de Error Scan testi yapın. Sonuçları paylaşın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com
KS KS mehmethanottoman Picopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #24 turko35408 dedi: Yazılımla her iki diske de Error Scan testi yapın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Genişletmek için tıkla... Ramdan sonra yaparım turko35408 dedi: Yazılımla her iki diske de Error Scan testi yapın. Sonuçları paylaşın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Genişletmek için tıkla... Ssd ve ramda sorun yok ama hdd çok uzun sürüyor turko35408 dedi: Yazılımla her iki diske de Error Scan testi yapın. Sonuçları paylaşın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Genişletmek için tıkla... Zaten hdd kullanmıyorum sadece ssdyi turko35408 dedi: Yazılımla her iki diske de Error Scan testi yapın. Sonuçları paylaşın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Genişletmek için tıkla... Hddyi yapmasam olur mu acaba Son düzenleme: 2 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Yazılımla her iki diske de Error Scan testi yapın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Genişletmek için tıkla... Ramdan sonra yaparım turko35408 dedi: Yazılımla her iki diske de Error Scan testi yapın. Sonuçları paylaşın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Genişletmek için tıkla... Ssd ve ramda sorun yok ama hdd çok uzun sürüyor turko35408 dedi: Yazılımla her iki diske de Error Scan testi yapın. Sonuçları paylaşın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Genişletmek için tıkla... Zaten hdd kullanmıyorum sadece ssdyi turko35408 dedi: Yazılımla her iki diske de Error Scan testi yapın. Sonuçları paylaşın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Genişletmek için tıkla... Hddyi yapmasam olur mu acaba
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.676 Makaleler 6 Çözümler 526 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 2 Şubat 2025 #25 Olur hocam sadece SSD'yi taratın. Artı 0 Eksi
KS KS mehmethanottoman Picopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #26 turko35408 dedi: Olur hocam sadece SSD'yi taratın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hiç bir sorun yok hdd iyi gidiyor ama çok uzun sürüyor turko35408 dedi: Olur hocam sadece SSD'yi taratın. Genişletmek için tıkla... Gene geldi system memory management turko35408 dedi: Olur hocam sadece SSD'yi taratın. Genişletmek için tıkla... Pardon ya memory management yada system service exception Son düzenleme: 2 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Olur hocam sadece SSD'yi taratın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hiç bir sorun yok hdd iyi gidiyor ama çok uzun sürüyor turko35408 dedi: Olur hocam sadece SSD'yi taratın. Genişletmek için tıkla... Gene geldi system memory management turko35408 dedi: Olur hocam sadece SSD'yi taratın. Genişletmek için tıkla... Pardon ya memory management yada system service exception