R7 3700X Sisteme 2000 TL Mesh Kasa Önerisi

Güç kaynağı hakkında küçük bir yorum yapmak isterim. Üç yılı aşkın süredir VS650 kullanıyorum. Eski sürüm kadar kötü olmasa da pek iyi sayılmaz. Yük altında olmadığı zamanlarda bazen fandan tıkırtı sesi geliyor. Tek kusuru bu ama bazen rahatsız ediyor. Revizyon öncesinde çok kötüymüş. Fan tıkırtısına ilave olarak coil whining de varmış. Hatta patlama vakaları da var. Tabi 2018 sonrası çıkan gri etiketli olanlarda sadece fan tıkırtısı olduğunu fark ettim. Forumda 3-4 tane VS550 ve VS650 kullanıcısından da aynı şikayeti okudum.

Corsair'den mümkün mertebe VS veya CV serisi PSU almayın derim. CV ile ilgili şikayet görmedim ama bu ikisi markanın en alt modelleri oluyor.

Kasa konusunda tek bir uyarım var. FRGB almamaya çalışın. Bunların aydınlatma efektleri kontrol edilemediği gibi kapatılması da mümkün olmuyor. RGB veya ARGB olmasına dikkat edin. Hatta hiç aydınlatma olmaması bir FRGB olmasından iyidir.

Bunlar güzel ama inceden bir ARGB olsa güzel olurdu. 4000D çok sade, Phanteks olanı ile ilgili de hiçbir yorum yok internette. Bütçemi biraz zorlayıp kaliteli olan kasaların ikinci elini de alabilirim.

Bu nasıl mesela?

Butceniz 2000 diye sade versiyorunu paylastim butceyi artirip RGB versiyonunu alabilrsiniz.

Bunlar güzel ama inceden bir ARGB olsa güzel olurdu. 4000D çok sade, Phanteks olanı ile ilgili de hiçbir yorum yok internette. Bütçemi biraz zorlayıp kaliteli olan kasaların ikinci elini de alabilirim.

Bu nasıl mesela?

Hocam mesh kasa tavsiyesi isteyip hava akisi en kotu kasaya alınır mı? Diyorsunuz :)

Butceniz 2000 diye sade versiyorunu paylastim butceyi artirip RGB versiyonunu alabilrsiniz.

Hocam mesh kasa tavsiyesi isteyip hava akisi en kotu kasaya alınır mı? Diyorsunuz :)

Bu cümleyi anlayamadım hocam Corsair 4000D kasaya ilanını paylaştığım RMX750 gitmez mi demek istiyorsunuz?

Bu cümleyi anlayamadım hocam Corsair 4000D kasaya ilanını paylaştığım RMX750 gitmez mi demek istiyorsunuz?

Yok hocam 2.el Cooler Master Masterbox nasıl alınır mı diye sormussunuz ona dedim :)

RGB'li olan kasa cok guzel asagidaki baglantidan izleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok hocam 2.el Cooler Master Masterbox nasıl alınır mı diye sormussunuz ona dedim :)

RGB'li olan kasa cok guzel asagidaki baglantidan izleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki hocam Corsair 4000D Airflow'da öndeki RGB fanlar kutu içerisinde mi geliyor yoksa ayrı mı almak lazım?

Dark Guardian ( Pro RGB ARGB ) kasalar varken başka kasaya gerek var mı, soğutması çok iyi. Büyük ve kullanışlı, YouTube'ta inceleme videoları vardı. 2 yıldır kullanıyorum, memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı