R7 3700X sisteme Hackintosh kurulumu

akancodes

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar, uzun süredir bilgisayarıma Hackintosh kurmak istiyorum fakat cesaret edemiyorum. Daha önce tecrübesi olan arkadaşlar bana bu konuda yol gösterebilirlerse çok sevinirim. Sistem bileşenlerimin hepsi imzamda bulunuyor. Teşekkürler, iyi forumlar.

AMD Ryzen 7 3700X | Palit RTX3070 Gaming OC 8GB | Asus Rog Strix B550-F Gaming | Corsair Vengeance RGB Pro 8x2 3200MHz | Corsair H100i RGB Platinum | Corsair RM750 | Cooler Master MasterBox TD500 Mesh

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın uyumsuz olduğu için kurulumu yapabilsen bile macOS'u tam anlamıyla kullanamayacaksın.

Herkese iyi forumlar, uzun süredir bilgisayarıma Hackintosh kurmak istiyorum fakat cesaret edemiyorum. Daha önce tecrübesi olan arkadaşlar bana bu konuda yol gösterebilirlerse çok sevinirim. Sistem bileşenlerimin hepsi imzamda bulunuyor. Teşekkürler, iyi forumlar.

AMD Ryzen 7 3700X | Palit RTX3070 Gaming OC 8GB | Asus Rog Strix B550-F Gaming | Corsair Vengeance RGB Pro 8x2 3200MHz | Corsair H100i RGB Platinum | Corsair RM750 | Cooler Master MasterBox TD500 Mesh
Maalesef işlemcin uyumsuz. Yukarıda paylaşılan kart listesine bakarak kartını değiştirebilirsin. İşlemcinin içinde APU olduğu için de işlemci içindekini tanıtma gibi bir olay da yok. Belki kurulum yapabilirsin ama ekran kartını tanıtamayacağından sadece zaman kaybı olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı