- Makaleler
- 8
2080Ti Sli yaparsınız artık
Az kaldı ''Hoaydaaa, aman aman nerelere geldik daha demin R7 3700x'deydik diyeceğim.''3950X varken 3900X de neymiş, bi de 2080ti çeker güzel ikili olur![]()
Threadripper düşündünüz mü? 2080TI SLI ile güzel ikili olurlar bence, amazon'dan uyguna geliyormuş nede olsaAz kaldı ''Hoaydaaa, aman aman nerelere geldik daha demin R7 3700x'deydik diyeceğim.''![]()
2080 Ti SLI yaparsınız artık![]()
Tercih ederseniz imzamdaki ekran kartını alabilirsiniz arasında çok fark vardı fiyat olarak ben alırken ve oyun oynarken 65-66 dereceyi de geçmiyor ama tercih size kalmış eğer daha ucuza mal etmek isterseniz diye söyledim.17.000 TL'ye geliyor.![]()
Gaming X Trio RGB ya onun için onu seçtim, yani ''ışıklı mışıklı' denebilir.Tercih ederseniz imzamdaki ekran kartını alabilirsiniz arasında çok fark vardı fiyat olarak ben alırken ve oyun oynarken 65-66 dereceyi de geçmiyor ama tercih size kalmış eğer daha ucuza mal etmek isterseniz diye söyledim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.