R7 3700X sisteme sıvı soğutma gerekli mi?

Arkadaşın bütçesinin yeteri kadar üstüne çıktık; Seasonic koyarssk 600TL artacak.

Ya benim işime yarayacaksa benlik problem yok, bundan önceki konuma bakarsan orda bundan daha düşük bir sistem vardı ama 17.000 TL Türkiye fiyatı vardı, şimdiki sistemin pahalı parçalarını Amazon üzerinden alıyorum yine de 17.000 TL'ye geliyor.

Arkadaşlar yeter artık, param kalmadı. Siz de destek atacaksanız yükseltelim artık. Aksi takdirde yükseltemeyiz.
Dostum 32 gb ram neden aldığınızı anlamadım. Tamamen gereksiz. 2x8 gb neo rami alın yeterli sizin için. Almadan önce de anakart modelinizin uyumluluk listesinden kontrol edin. O fiyat farkına sıvı soğutucu bile alınabilir belki.

Arada 400TL fark var ama Watt daha fazla; sonuç olarak 750 FSP HYDRO G bu bütçeye uygun. 25K bütçeli bir bilgisayarda Seasonic kullanmamak m*llık, ben yaptım o m*llığı.
Arkadaş son halinide RMX kullanmıştı yanlış hatırlamıyorsam, 1000 liranın üstündeydi fiyatı. Hydro G kullanacaksa gerek yok tabi Seasonic'e. Ama bütçe RMX'e çıkmışsa Seasonic alınır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…