R7 3700X stok fan ile oyunda 85 üstü derece

Hocam, termal macun değişimi kesinlikle yapmalısınız 2-3 yıl uzun bir süre macun kurumuştur. Ayrıca bütçeniz varsa kule tipi bir hava soğutucu alsanız daha iyi olur, bütçe yoksa böyle de idare edilebilir.

Tamamdır. Bakalım temizliği biraz araştırayım kendim yapabilirsem bir macun temizliği yapayım kısa sürede.

Ben de ondan şaşırmıştım Wraith Prism güzel bir soğutucu. Ama neden böyle sonuçlar aldığımı anlayamamıştım.

Stok fanın etrafındaki tozları diş fırçası ve izopropil alkol ile temizleyin.
Termal macun değişimi sırasında da izopropil alkol kullanabilirsiniz.
Kaliteli Cooler Master'ya da MX-4 macunla kaldığınız yerden devam edersiniz.

Macun değişim süresi gelmiş çoktan geçmiş hocam soğutucuya yapışmıştır hatta kuruduğundan zor sökersiniz.

Ama daha öncesinde bu kadar ısınmıyordu. İlla ısınmaması için soğutucuyu da mı değiştirmem gerekli? Zaten bir çok hava soğutmadan kalitelidir genelde wraith prism

Ama daha öncesinde bu kadar ısınmıyordu. İlla ısınmaması için soğutucuyu da mı değiştirmem gerekli? Zaten bir çok hava soğutmadan kalitelidir genelde wraith prism
Hocam siz önce bir termal macun yenileyin, ondan sonra sıcaklıklarınız yüksek kalmaya devam ederse ekstra soğutucu da alırsınız. Ama şuan için önceliğiniz termal macun olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…