baykalsunal
Centipat
Biliyorsunuz ki artık piyasada çok fazla hazır sistem satılıyor. Ben de yeni bir sistem toplama kararı verdikten sonra hazır sistemleri araştırmaya başladım. Şunu da ekleyeyim bunu da yükselteyim derken bütçemi biraz zorlamak durumunda kaldım. Grafik tasarımcı olduğum için en az oyun kadar render performansı da benim için önemli. Hazır sistemlere baktığımda ise 10.000₺ civarında dolaşan sistemleri daha ucuza parça parça alabileceğimi fark ettim. (İlk defa sistem toplayacağım buradan Recep ve Ali abiye teşekkür ederim videoları çok işimi gördü.) şu an sistemin değeri 10.500₺. Sistem şu şekilde.
2060S Ekran kartlı sistem toplamaya kalktığınızda eğer zorlarsanız 6000₺-7000₺'ye kadar sistem toplayabiliyorsunuz. Bunu düşününce bana biraz pahalı gibi geldi. Benzer performans alabileceğim başka bir sistem toplayabilir miyim? Parçaların hepsini yeni aldım, iade seçeneğim mevcut.
- Anakart: MSI MPG X570 GAMING Edge Wi-Fi
- İşlemci: Ryzen 7 3700X
- Ekran Kartı: MSI 2060 Super Ventus GP OC 8 GB
- RAM: Corsair Vengeance 8x2 Dual Kit 3600MHz CL18
- Depolama: XPG SX8200PRO 512 SSD + 1TB 7200RPM HDD
- Kasa: MSI MAG FORGE 100R
- Güç Kaynağı: Cooler Master MWE White 700W
- Soğutma: Stok işlemci fanı + 2Ön + 1 Arka kasa fanı
2060S Ekran kartlı sistem toplamaya kalktığınızda eğer zorlarsanız 6000₺-7000₺'ye kadar sistem toplayabiliyorsunuz. Bunu düşününce bana biraz pahalı gibi geldi. Benzer performans alabileceğim başka bir sistem toplayabilir miyim? Parçaların hepsini yeni aldım, iade seçeneğim mevcut.
Son düzenleyen: Moderatör: