R7 3700X ve RTX 2080 1080P darboğaz yapar mı?

MSI Optix MAG241CR 23.6” 144Hz 1ms Curved Gaming Monitör - incehesap.com
Monitör olarak bunu kullanıyorum, bir arkadaşım darboğaz yapabilir demişti öyle bir şey var mı? Yeni aldım monitörü de değiştirmek zorunda kal mıyım boşuna.
Yapsa ne olacak ki. Parçalar biraz daha rahat çalışır. Tam performans kullanılamaz. İleride çıkacak oyunlar ekran kartına daha fazla yük binmeye başlayınca o darboğaz da ortadan kalkacaktır zaten. Monitörden memnunsan hiç elleme devam et. 1080ti ilk çıktığından 4k kartıydı. Yeni çıkan oyunlarda 1080p ultra ancak oynatıyor.

Öyle bir sistemi 1080P'de kullanmanız, ekran kartına hakaretten farksız. Ayrıca 1080P monitör için 2.9K ücret ödemekte keza absürt olmuş, iade edip fiyata 4K IPS monitör almanızı öneririm.

Öyle bir sistemi 1080P'de kullanmanız, ekran kartına hakaretten farksız. Ayrıca 1080P monitör için 2.9K ücret ödemekte keza absürt olmuş, iade edip fiyata 4K IPS monitör almanızı öneririm.
1.7kya aldım indirimden
Çok az yapabilir de 1080P monitör aldıysanız neden 2080 aldınız :D.
Çok bilgim yoktu aldım öyle :D hata etmişim biraz
AOC AG272FCX6 27” 1ms 165Hz WLED Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com bu tarz bir şey mi almam lazım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı