R7 3700X ve RTX 2080 sistem satıcısına güvenilir mi?

Selamlar,

Aslında aklımda yurt dışından çok düşük bir fiyata ekran kartı getirmek vardı. Fakat birkaç pürüz yüzünden bu imkanım kalmamış durumda. O yüzden kendim toplamaya veya sahibinden almak için gözlem yapmaya karar verdim.

Aşağıda bırakacağım satıcının ilanlarını inceledim. Fiyatları yazdıkları gibi sıfır ve garantili bir ürün için çok uygun geldi. Biraz araştırma yaptım. Şikayet Var sitesinde bir kişi şikayette bulunmuştu ürünün sıfır olmadığına dair ve ürünün bir üst modeli ile değişim yapıldığını söyleyip şikayetini geri çekmiş. Burada güvenim bir tık arttı.

Bu forumda da bir konu açılmış ve ekran kartının kireçli olduğu söylenmiş. Konu sonlarına doğru konu sahibi markayı kötülemek için yaptığını söylemiş fakat ekran kartının kireçli olması marka yüzünden mi yoksa kendi mi yaptı meçhul. Bu konu yüzünden kazandığım güven kat kat düştü. Kargo ile almak istiyorum fakat güvenemediğimden dolayı Antalya'dan İstanbul'a gidip elden almak istiyorum.

Sahibinden'de dolandırılmaya karşı çok ön yargılıyım. Satıcı ürünlerin sıfır ve garantili olduğunu söylemekte. Sizce satıcıya güvenebilir miyim?

@UZELEKTRONİK1

Ekran kartına sadece MSI Gaming NVIDIA RTX 2080 yazılmış. Hangi modeli bilmiyorum. Anakartı bir ihtimal ROG STRIX B550-F Wi-Fi modeli yapabilirim. SSD'yi 970 Evo yapmak istiyorum ama çok bir fark olmadığı için durabilir.

Okuduğunuz için teşekkür ederim,

İyi geceler dilerim.

Pek güvenemedim o fiyatlara kendiniz kasa toplayın lakin ilanda gelip istediğiniz kadar test yapabilirsiniz yazıyor kargo işine girme sonuçta güvenemiyorsun ve az para değil 12 bin TL eger almak istiyorsan gidip bütün parçaların testlerini yapıp almanı tavsiye ederim ama oraya gitmek de maliyet tanıdığını yollasan PC'den anlaması lazım bence hiç bulaşma fiyatlara forumdada sana yardımcı olurlar daha iyisini toplarsın

Pek güvenemedim o fiyatlara kendiniz kasa toplayın lakin ilanda gelip istediğiniz kadar test yapabilirsiniz yazıyor kargo işine girme sonuçta güvenemiyorsun ve az para değil 12 bin TL eger almak istiyorsan gidip bütün parçaların testlerini yapıp almanı tavsiye ederim ama oraya gitmek de maliyet tanıdığını yollasan PC'den anlaması lazım bence hiç bulaşma fiyatlara forumdada sana yardımcı olurlar daha iyisini toplarsın

Göndereceğim kişiler çok yüksek seviyede bilgili olmayan fakat neredeyse benim kadar bilgili kişiler. Kendim şuan Vatan Bilgisayarda indirimli olan RTX 2070 Super Gaming Trio modelini şehrimdeki mağazadan 4900 TL'ye almayı düşünüyorum. Ortalama bunun ile aynı fiyata gelecek. Daha iyi bir sistem almayı düşündüm normal olarak.

Çok basit GET açtırıp al bu sayede sana geldiğinde sistem test yapıp onayını verirsin.

Ama fiyat çok geldi bana haberin olsun.

İş nedeniyle satmak zorunda kaldığım bir bilgisayardır. İsterseniz koraydemir672@hotmail.com adresine bir mail atın size ilan numarasını vereyim. Konuşuruz en azından belli olmaz

Tabii ki neden olmasın. Mail gönderiyorum.
Çok basit GET açtırıp al bu sayede sana geldiğinde sistem test yapıp onayını verirsin.

Ama fiyat çok geldi bana haberin olsun.

Aynı fiyatlara Ryzen 5 3600X ve MSI RTX 2070 Super Gaming Trio modelini topladım. Ekran kartı indirimli fiyattan baz alarak ekledim (4900 TL). Şehrimdeki şubede stok bulunmakta.

Laptoplar genellikle pahalı olur. Aynı özellikler laptopta 17K diye bu sistem uygun olmuyor. Dengi bir sistemi 9k’ya topladım.

Evet. Bende bir ara 2060 Super sisten toplayacaktım ama aile falan izin vermeyince laptop aldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı