- SSD veya HDD modeli
- lexar
Selamlar, MacOS'ta kullanmak için SSD aldım. Ama şimdi Windows'taki bir oyunu buraya yüklemek istiyorum. Yüklerken sürücünün NTFS olması gerektiğini söylüyor. Biçimlendirme yaparsam macOS ve IOS'ta kullanamaz mıyım?
Selamlar, MacOS'ta kullanmak için SSD aldım. Ama şimdi Windows'taki bir oyunu buraya yüklemek istiyorum. Yüklerken sürücünün NTFS olması gerektiğini söylüyor. Biçimlendirme yaparsam macOS ve IOS'ta kullanamaz mıyım?
Yüklerken sürücünün NTFS olması gerektiğini söylüyor.
NTFS olarak biçimlendirirsen, ek program kullanmadan macos'da ona veri yazamazsın.Selamlar, MacOS'ta kullanmak için SSD aldım. Ama şimdi Windows'taki bir oyunu buraya yüklemek istiyorum. Yüklerken sürücünün NTFS olması gerektiğini söylüyor. Biçimlendirme yaparsam macOS ve IOS'ta kullanamaz mıyım?
NTFS olarak biçimlendirirsen, ek program kullanmadan MacOS'da ona veri yazamazsın.
Windowsda yükleyeceği oyun NTFS şart koyuyorsa exfat konuya bir çözüm olmuyor.Genel kullanım amacı Mac'de olduğu için en mantıklısı exFAT.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.