R7 3700X ve RTX 3070 için 600W 80+ Bronze PSU yeter mi?

297689

Hectopat
Makaleler
1
Dostlar, glare 7A kasam var. İçinde kendi PSU'su ile gelmişti. 600W 80+ Bronze sertifikaya sahip. 12v kanalından 540'a kadar güç verebiliyor. İleride abimle 1500X ve 1060'lı sistemimizi geliştirmeyi düşünüyoruz. 3700X ve 3070 ikilisi için 600W yeter mi? OC düşünmüyoruz zaten. İki parça da stok değerlerle kullanılacak.

Xigmatek GLARE 7A kasasının içinde gelen dahili PSU'dan bahsediyorsunuz bildiğim kadarıyla, içindeki PSU'yu bulamadım. Zaten Xigmatek ve grup düzenlemesi olması yeter kötü bir güç kaynağı diyebilmem için.

Kısacası RTX 3070'i giriş seviyesi grup düzenlemeli bir Xigmatek PSU'ya emanet etmezdim. Bu zamana kadar gördüğüm hiçbir Xigmatek PSU iyi değildi, grup düzenlemeli olması da tuzu biberi. Giriş seviyesi olduğu belli.

Xigmatek GLARE 7A kasasının içinde gelen dahili PSU'dan bahsediyorsunuz bildiğim kadarıyla, içindeki PSU'yu bulamadım. Zaten Xigmatek ve grup düzenlemesi olması yeter kötü bir güç kaynağı diyebilmem için.

Kısacası RTX 3070'i giriş seviyesi grup düzenlemeli bir Xigmatek PSU'ya emanet etmezdim. Bu zamana kadar gördüğüm hiçbir Xigmatek PSU iyi değildi, grup düzenlemeli olması da tuzu biberi. Giriş seviyesi olduğu belli.
Yanlış değilse PSU bu olmalı:

@297689

Yakındığımız konu sorun çıkarması değil. İç yapısı kalitesiz ve giriş seviyesi. Kendilerini burada pek sevmeyiz.

Genelde en kötü PSU'lar bile yıllarca dayanıyor zaten. Her ihtimali değerlendirmek gerek, güvenlik korumaları eksik bir PSU 1060 için de, 3070 için de tehlikeli.

RTX 3070 için NVIDIA kendi sayfasında 650 Watt öneriyor, RTX 3070 Ti için 750 Watt. Sen yine dene büyük ihtimal yeter iyi bir güç kaynağı ise.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı