AOC Q27g4zr alınır mı?

• Konuyu başlatan ARoolse
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 272
En az 4-5 kişiye de aldırmıştım coil whinedan bahseden olmamıştı. Kötü olmuş, G2721e modelini değerlendirin.

Ürün vatan mağazasından aldığım için iade seçeneğim yok ama ölü piksel ve ışık sızması olmaması ve görüntü kalitesinin iyi olması bana yeterli başka alsam bunlarla uğraşma ihtimalim var. Büyük ihtimal kullanmaya devam edeceğim abartılı bir coilwhine sesi yok ama olmasa daha iyi olurmuş.

Ürün vatan mağazasından aldığım için iade seçeneğim yok ama ölü piksel ve ışık sızması olmaması ve görüntü kalitesinin iyi olması bana yeterli başka alsam bunlarla uğraşma ihtimalim var. Büyük ihtimal kullanmaya devam edeceğim abartılı bir coilwhine sesi yok ama olmasa daha iyi olurmuş.
Coil whine aslında bir kusur ve THH yardımcı oluyor. Mağazadan alınan ürünler de THH bakıyor mu bilmiyorum. @trustright

Coil whine aslında bir kusur ve THH yardımcı oluyor. Mağazadan alınan ürünler de THH bakıyor mu bilmiyorum. @trustright
Coil while bir kusur olduğundan THH bakar. Bu konuda mağazadan alınmasının pek önemi olmuyor. Mağazadan alınca sadece cayma hakkı olmuyor, onun dışında tüm tüketici hakları aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı