R7 3700X ve RX 5700 XT içni PSU Önerisi

Rufus kullanabilirsiniz. Önyükleme diski henüz oluşturmadıysanız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler, yaklaşık bir 15 yıldır format atabiliyorum :)

:):):)):) Kablo takıp görüntü alamadın ama :) Estağfurullah bilmiyorsun diye demedim. Henüz oluşturmadıysan rufus programı direkt indirme yapıyor.
Donanım konusunda henüz yeniyim ama yazılım tarafında bt destek uzmanı olarak iyiyimdir :)
Bir usb hazır win, diğeri hazır ubuntu her zaman bekler beni :)

Selamlar, aşağıdaki sistem yaklaşık bir aydır PSU bekliyor fakat ne araştırmaya fırsatım oldu ne de almaya. Sizce linkteki ürünler uyum problemi yaratır mı? Bunlar dışında önerebileceğiniz PSU modeli var mıdır?

Anakart: ASUS TUF Gaming X570-PLUS Wi-Fi
İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X
Ekran kartı: Sapphire Nitro+ Radeon RX 5700 XT

Almayı düşündüğüm uygun fiyat yüksek kalite PSU:

1. Gigabyte kendi PSU üretmiyor sanırım. Üretiyor da olabilir.
2. Gönderdiğiniz ürün de kötü değildir.
3. Fsp, Seasonic ve Corsair de bakabilirsiniz.
4. Mesela Fsp %30 yükten sonra fan çalıştırmaya başlıyor. Gönderdiğiniz Gigabyte %20 onun dışında bütün özellikleri aynı gibi.
5. Fsp bütün parçalarıyla 10yıl garanti veriyor

Dosya Ekleri

• 2EBEBBD3-B414-4736-9A5B-C85E5BF8DA7D.png
    2EBEBBD3-B414-4736-9A5B-C85E5BF8DA7D.png
    481,8 KB · Görüntüleme: 56
  • 4E57FA4E-6B05-4188-88BA-3971651A331B.png
    4E57FA4E-6B05-4188-88BA-3971651A331B.png
    207,2 KB · Görüntüleme: 57
Hayırlı olsun sisteminiz. QP Bilişim stoklarını uzun zamandır takip ediyorum. Çok değişken stok durumu var. Aldığınız PSU stokta yoktu ben araştırma yaparken. Nasıl sipariş geçebildiniz? QP Bilişim yetkilisi var ise burda, lütfen web sayfası stok bilgilerini güncellesinler. :)

Hayırlı olsun sisteminiz. QP Bilişim stoklarını uzun zamandır takip ediyorum. Çok değişken stok durumu var. Aldığınız PSU stokta yoktu ben araştırma yaparken. Nasıl sipariş geçebildiniz? QP Bilişim yetkilisi var ise burda, lütfen web sayfası stok bilgilerini güncellesinler. :)
iyi denk geldim o zaman, ürüne baktım, buraya yazdım, uyumlu olacağını öğrendim, sipariş verdim ve birkaç saat sonra gidip elden teslim aldım :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı