erenyilmaz29
Hectopat
birazdan qp den sipariş verip, akşam gidip teslim alacağım, gelişmeleri yazarım 
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.birazdan qp den sipariş verip, akşam gidip teslim alacağım, gelişmeleri yazarım![]()
TeşekkürlerHayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Ekran kartına ile monitör arasındaki kabloyu göremedim resimlerde anakarta mı taktınız?Tekrar selamlar, sistem ışık verdi fakat görüntü alamadım, bios gelmedi. Şuradaki ledlerin anlamına baktığımda boot ve vga ledleri yanıyor. Cpu ve dram yanmıyor. Neden olabilir ?
Bir 5 dakika kadar bekledim, evet ben yaptım montajıAçılırken ne kadar beklediniz? Yeni toplanan sistemlerin açılması biraz uzun sürebiliyor. Montajı siz mi yaptınız?
Her ikisini de denedim, şu an anakarta takılıEkran kartına ile monitör arasındaki kabloyu göremedim resimlerde anakarta mı taktınız?
Ekran kartına takmanız gerekiyor. Takın ve biraz bekleyim sistem kendine gelsin.Bir 5 dakika kadar bekledim, evet ben yaptım montajı
Her ikisini de denedim, şu an anakarta takılı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.