erenyilmaz29
Hectopat
İzleyerek yapmıştım zaten, fakat yine de tekrar incelemek lazım. Cpu ledi yanmıyor. Kablo kaynaklı olacağını düşünmüyorum açıkçası
Resimlerde algılayamıyorum RAM'ler A2 ve B2 yuvalarında mı?İzleyerek yapmıştım zaten, fakat yine de tekrar incelemek lazım. Cpu ledi yanmıyor. Kablo kaynaklı olacağını düşünmüyorum açıkçası
Zaten yanmaması gerekiyor. Yanıyorsa problem var demektir. RAM'lerinizi Anakartınızın kitapçığına göre mi taktınız?İzleyerek yapmıştım zaten, fakat yine de tekrar incelemek lazım. Cpu ledi yanmıyor. Kablo kaynaklı olacağını düşünmüyorum açıkçası
Muhtemelen TV içerisinde HDMI'a çıkış komutu vermediniz. Muhtemelen açıldı ama TV vermedi görüntüyü. Hayırlı olsun. LED'ler yanıyor mu hala?Arkadaşlar eski monitörde deneyince görüntü geldi. Tv de denemiştim. Onda görüntü alamadım, şimdilik bir problem yok şükür. Adrenalin sarmadı değil vücudumu![]()
Boot yanıyor sadece, onun dışında bios ekranı açık şu an. İşletim sistemi yükleyip test etmeyi düşünüyorumMuhtemelen TV içerisinde HDMI'a çıkış komutu vermediniz. Muhtemelen açıldı ama TV vermedi görüntüyü. Hayırlı olsun. LED'ler yanıyor mu hala?
Bu arada evet a2 ve b2 deResimlerde algılayamıyorum RAM'ler A2 ve B2 yuvalarında mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.