Merhabalar sistemimde işlemci CPU değerleri yerli yersiz %50 %100 arasında zorluyor kendini. İşletim sistemi ile mi alakası var yoksa sistemsel mi? Bir göz atar mısınız?
Gamepower GPR24C1MS144 24" 144Hz 1ms (HDMI+display) FreeSync Full HD Curved monitör.
Görev yöneticisi Ekran görüntüsü nü ekledim şuan
Emin olmamakla birlik te alakası varmıdır bilmiyorum ama.Daha öncesin de windows 11 home sürümünü kullanıyordum böylesi bir sorun yoktu
Şimdi iste windows 11 pro sürümünü kullanıyorum bu şekil de sorun yapmaya başladı
Bende de r7 3700x var sanırım bios güncellemesiyle ftm getirdiklerinde bozdular. Yakında ftm ile ilgili fix gelicek o zaman bios güncellemesiyle düzelir.
Bende de r7 3700x var sanırım bios güncellemesiyle ftm getirdiklerinde bozdular. Yakında ftm ile ilgili fix gelicek o zaman bios güncellemesiyle düzelir.
AMD breaks the silence, issues fix and temporary workaround
www.tomshardware.com
İnternette AMD ftm stutter yazınca çıkıyor çözümü yakında yayınlayacaklarmış BIOS olarak özetle Firmware TPM açıkken anakartta işlemci çekirdekleri uyumsuz çalışıyor stutter yapıyor, çözümünü beklemeden yapmak istiyorsan ekstra TPM modülünü taktığında düzeliyormuş ama ben niye kendi yaptıkları bir hata için 60 dolarımı heba edeyim ki ondan beklemedeyim.