R7 3750H ve GTX 1650 ile Bannerlord oynanır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

lstark

Centipat
Satın almadan önce oynayıp oynayamama konusunda emin olmak istiyorum. Yüzlerce GB indirip sonra da iade süreciyle uğraşmak istemiyorum açıkçası. Bannerlord 2, Call of Duty WWII, Battlefield'i, Battlefield V gibi oyunlarda sistemim yeterli gelir mi merak ediyorum. Özellikle RAM beni şüpheye düşürüyor. İnternet'te bu işlemci ve ekran kartı ile genelde 16 GB videolar buldum. Ondan pek yardımcı olmadı.

İşlemci: AMD Ryzen 7 3750H
RAM: 8 GB DDR4 (2x4GB)
Ekran Kartı: GTX 1650

Bu sistem ile multiplayer Battlefield, CoD veya Bannerlord sıkıntı yaratır mı? Donmalar olmadan ortalama bir şekilde oynamak yeterli olacaktır aslında benim için. Oyunların ücreti malum oldukça yüksek. Verdiğim paraya değsin istiyorum açıkçası.

Şimdiden teşekkür ederim.

Call of Duty WWII optimizasyon özürlü bir oyun, 8GB bellek ile bu oyunda istediğiniz deneyimi alamayabilirsiniz.

BFV'te hikaye modunda iyi bir deneyim yaşayabilirsiniz, ancak multide bellek yetersiz kalacaktır.

Bannerlord'da da sorun çıkacağını sanmıyorum.

Teşekkür ederim yanıtınız için. O zaman bitirmediğim diğer oyunlara yöneleyim ilk başta kütüphanemdeki. Yıl sonuna doğru 16GB yapmayı düşünüyorum belleği. Battlefield için o zaman denerim şansımı.

Şahsen alttaki sistem ile BF1 VE Bannerlord 2 oynadım. İkisinde de 60FPS sabit alıyordum. İyi alırsın merak etme. Hatta şuan BF5'i indiriyorum onu da oynarım. Herkes 8GB olmaz diyor ama çok takmayın onlara her oyunu 8GB ile rahatça oynarsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı