R7 3750H GTX 1650 4 GB Warzone 2.0 kasıyor

Solo Synnz

Hectopat
CoD Warzone 2.0'da ortalama 28 FPS alıyorum orta ayarlarda oyun oynanmaz halde. Bildiğim kadarıyla sistemim o kadar da kötü değil ama çok kasıyor. Ne yapabilirim?
Sistem:
AMD Ryzen 7 3750H
NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB
16 GB DDR4 RAM (tek yuva)
Sıcaklık GPU ortalama 70-80 CPU 80-90

Laptop bioslarına pek aşina değilim ancak gördüğüm kadarıyla ramler için bir profil yok. O nedenle ramlerin varsayılan hızlarda çalıştığını varsayarsak, aklıma ramler haricinde bir şey daha geliyor. Belki entegre ekran kartindan çalışıyor olabilir bilgisayar warzone a gecince. Cok dusuk bir ihtimal ancak 1650 ekran kartında warzone oynayan birkaç arkadaşım var. 1080p de o ekran kartının oynatması gerekir.

Bir de security i atın belki orada vardır profil ramler için. Pek sanmıyorum ama.

Ryzen 3750h
1660 TI
16 GB tek slot ram
Bende de warzone da FPS sorunu var en düşük ayarlar 30-40 bazen daha düşük dual channel ram lazımmış araştırmalarım sonucu bunu yapmadan düzelmez.

Ryzen 3750h
1660 TI
16 GB tek slot ram
Bende de warzone da FPS sorunu var en düşük ayarlar 30-40 bazen daha düşük dual channel ram lazımmış araştırmalarım sonucu bunu yapmadan düzelmez.
Evet çift kanal ram şart oğlu şart Ryzen serilerinde. R7 4800H kullanıyorum ben de 8x1'den 8x2'ye geçince inanılmaz FPS artışı yaşadım işlemci gerektiren oyunlarda. Net yükselt.

Evet çift kanal ram şart oğlu şart Ryzen serilerinde. R7 4800H kullanıyorum ben de 8x1'den 8x2'ye geçince inanılmaz FPS artışı yaşadım işlemci gerektiren oyunlarda. Net yükselt.
Evet benim de araştırma yapmam lazım şuan takılı olan RAM'i satıp buna uygun çift kanal yapmam lazım yardımcı olabilecek biri var mı ? ben pek anlamam ne almalıyım ne yapmalıyım

Evet benim de araştırma yapmam lazım şu an takılı olan RAM'i satıp buna uygun çift kanal yapmam lazım yardımcı olabilecek biri var mı? Ben pek anlamam ne almalıyım ne yapmalıyım.

Bende Windows 10'a formatlayınca FPS epey yükseldi önümüzdeki hafta RAM'in yanına bir 16'lık daha alacağım araştırmama göre MHz sayısını 2'yle çarparsak asıl sonucu veriyormuş (notebooklarda) yeni RAM alınca tekrardan güncellerim hocam.

Bende Windows 10'a formatlayınca FPS epey yükseldi önümüzdeki hafta RAM'in yanına bir 16'lık daha alacağım araştırmama göre MHz sayısını 2'yle çarparsak asıl sonucu veriyormuş (notebooklarda) yeni RAM alınca tekrardan güncellerim hocam.

Laptoplarda Windows 11 çok kötü hocam. Ancak kasalarda hiç sorun yaşamadım.
Laptopalrda oyunda dahi işlemci frekansını en düşükte tutmaya çalışıyor, (Denetim Masası'ndan yüksek performansa alsam dahi)

Evet benim de araştırma yapmam lazım şu an takılı olan RAM'i satıp buna uygun çift kanal yapmam lazım yardımcı olabilecek biri var mı? Ben pek anlamam ne almalıyım ne yapmalıyım.

Hocam elime bir RAM geçti performansımda hiçbir artış olmadı elimdeki RAM'in 8 GB'lık versiyonu diyebilirim aralarında 266 MHz var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı