Hocam klasörün içerisine bir dosya düştü şimdi mavi ekran aldım ama sanırım yine sanal bellekten dolayı acaba sanal belleği açarsam DMP dosyaları oluşacak mı diye test ettim de. 050222-7750-01.dmp@KojiroHyuga04
Tamamdır hocam şu an dışardayım eve geçince tekrar bakayım normalde SSD de sanal bellek açmıştım şimdi HDD de açacağım ve diski tekrar kontrol edeceğim aslında diskte bir sıkıntı gözükmese bile diskten bende şüpheleniyorum çünkü size söylediğim gibi cızırtı sesi HDD tarafından geliyordu çok önceden de böyle sesler duyuyordum kasadan ancak aldırış etmemiştim tekrar test edeceğim eve geçince hard diski hocam test sonuçlanınca sizi tekrar etiketlerim hocam umarım bildirim gelir.
Hocam tekrardan selam HD Tune (normal sürüm Pro değil) health baktıgımda şimdi şöyle gözüküyor sarı şekilde bunlar nedir? @KojiroHyuga04 error scan de yapacağım biraz uzun sürecek ama hocam
Error scan testi temiz hocam. @KojiroHyuga04
Tamamdır hocam yeni bir HDD aldıktan sonra tekrar sistemi test edeceğim ayrıca bir sorum daha olacak format atarken SSD'ye Windows yüklüyordum ve format sırasında mavi ekran veriyordu bunun sebebi ne olabilir?
RAM kaynaklı diye düşünüyordum ancak RAM'leri test ettim 48/48 bütün testleri geçti belki de USB bozuktu bilmiyorum ancak HDD değiştirdikten sonra sistemi tekrar test edeceğim her şey için teşekkürler.