R7 3800X RTX 2070S WD Legion düşük GPU kullanımı

EİVOR

Decapat
Yer
Dortmund
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese iyi forumlar, sistemim şu şekilde;
R7 3800X.
Galax RTX 2070 Super.
16 çift kanal RAM.

Başlıkta belirttiğim üzere oyunda FPS sorunu yaşıyorum. 60 FPS üzerini kapalı mekanlarda ancak görebiliyorum. Ayarlar her şey Ultra DLSS Performans'ta, 1080P'de oynuyorum oyunum M.2 SSD'de kurulu sistemimde hiçbir sorun yok diğer oyunları olması gerektiği gibi oynuyorum. GPU kullanımı ortalama %70-%75 arası, daha üzerini görmedim. Aynı sorunu yaşayan veyahut olabilecek çözüm önerisi varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Sorun 1080p'de oynadığınızdan kaynaklanıyor olabilir. 2K'da deneyebilir misiniz?

Ayrıca ekran kartı ve işlemci sıcaklığı kaç derece?

Suruculeriniz guncel mi?

BIOS'tan tutun ekran kartına her şeyim güncel.
Sorun 1080P'de oynadığınızdan kaynaklanıyor olabilir. 2K'da deneyebilir misiniz?

Ayrıca ekran kartı ve işlemci sıcaklığı kaç derece?

Sıcaklık sorunum yok işlemcim ortalama 50-52 ekran kartım hiçbir oyunda 61'i geçtiğini görmedim.

BIOS'tan tutun ekran kartına her şeyim güncel.

Sıcaklık sorunum yok işlemcim ortalama 50-52 ekran kartım hiçbir oyunda 61'i geçtiğini görmedim.

AC Valhalla'da ise 1080P'de ekran kartımın tamamı kullanılıyor.
Hocam ekran kartinin kullanimi ne durumda peki? Bir de islemci oyun icinde frekansi nedir?

Saat ve bellek frekansları olması gerektiği gibi yüzdelik kullanım düşük sadece ve oyunda ortalama 47 ve 55 FPS arası alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…