RTX 2070S düşük GPU kullanımı

Onur Kapici

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 ay önce X570 GAMING Plus 2x8 3200 RAM, 2070S, 3600X işlemci sistem topladım. Monitör 1080p aldım fakat Warzone oyununda High ayarlara bile çeksem ekran kartı kullanımı çok oynak ve Max %85'leri görmekte. FPS olarak 110 ortalama alıyorum. 1080p inceleme videolarında aynı oyun 160+ FPS vermekte. Ne yapsam çözemedim. PC dünyasına yeniyim, konsoldan geçtim. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Son Nvidia guncellemesini yaptınız mı ? Aynı sorun bende de var...yabancı forumlarda da bununla ilgili geri dönüşler var. Sanırım yeni bir güncelleme ile düzelecektir. Rtx 2060 ryzen 5 3600 16 GB Ram ile Los ve ya high farketmez sabit 800 ile 100 arasında FPS alıyorum , Apex oynarken kart yüzde 96 Lara çıkıyor... Sorunun son güncelleme de ya da oyunda olduğu kanısına vardım bu şekilde.
Son Nvidia guncellemesini yaptınız mı ? Aynı sorun bende de var...yabancı forumlarda da bununla ilgili geri dönüşler var. Sanırım yeni bir güncelleme ile düzelecektir. Rtx 2060 ryzen 5 3600 16 GB Ram ile Los ve ya high farketmez sabit 800 ile 100 arasında FPS alıyorum , Apex oynarken kart yüzde 96 Lara çıkıyor... Sorunun son güncelleme de ya da oyunda olduğu kanısına vardım bu şekilde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı