- Makaleler
- 4
@WhyMeBro @luthermartin geldi boş insanlar sizde fikrinizi söyleyin kızgın atıp kaçtınız.
Son düzenleme:
Sadece ekran kartı o kadar ediyor bu piyasa da. Fiyatı uydurmayın.@WhyMeBro @luthermartin @Dark Lord Vader geldi boş insanlar sizde fikrinizi söyleyin kızgın atıp kaçtınız.
@luthermartin @Dark Lord Vader geldi boş insanlar sizde fikrinizi söyleyin kızgın atıp kaçtınız.
Sadece ekran kartı o kadar ediyor bu piyasa da. Fiyatı uydurmayın.
Eki Görüntüle 870983
Ve kafandan sallayıp şu ekran kartını 4 bin TL eksiği eder diyorsun yani. 10 bine yakındır.
Eskiden dedim zaten sallamadım.
ekran kartının bolluk olduğu zamanda bile ben bu sistemi 12 k ya topladım reis eskiden de olsa 6k etmiyor bu sistem merak etmeEskiden dedim zaten sallamadım.
Ekran kartının bolluk olduğu zamanda bile ben bu sistemi 12 k ya topladım reis eskiden de olsa 6K etmiyor bu sistem merak etme.
zaten ekran kartı sıkıntısı var aldığın fiyata satarsın hatta ekran kartının kendisini miningci bulursan 7-8kya bile satarsın (biraz abartmış olabilirim).ekran kartının bolluk olduğu zamanda bile ben bu sistemi 12 k ya topladım reis eskiden de olsa 6k etmiyor bu sistem merak etme
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.