R7 3800X - RX 5700XT sistem ne kadar eder?

Ekran kartını 8-10 Bin arasına sat. İşlemciyi de satarsan 15 Binlik borcunun %95'ini ödemiş olursun.

Ya da sıkışık değilsen parayı dövize yatır. Hazırda beklesin.

Stoklar birkaç ay sonra geldikten sonra Ryzen 5000 alırsın, üstüne de sağlam bir RTX 3060 veya RTX 3070 satın alırsın. Keyfine bakarsın.
ekran kartı fiyatını o aralıkta koyucam işlemciyi ne kadara satabilirim onu düşünüyorum

İşlemciyi ve ramleri satıp bi tık daha düşük alabilirsin (R5 3600+16GB ram), oyun performansını çok etkilemez. 4K oyun oynamıyorum 1080pde cs falan atıyorum diyorsan ekran kartını da satıp daha düşük bi model alırsın, ekran kartlarının fiyatı baya yüksek şu an.

Ekran kartını 8-10 Bin arasına sat. İşlemciyi de satarsan 15 Binlik borcunun %95'ini ödemiş olursun.

Ya da sıkışık değilsen parayı dövize yatır. Hazırda beklesin.

Stoklar birkaç ay sonra geldikten sonra Ryzen 5000 alırsın, üstüne de sağlam bir RTX 3060 veya RTX 3070 satın alırsın. Keyfine bakarsın.

Güzel demişsin fakat stoklar gelse de düzelmez bu piyasa. Tek çözüm Ethereum'un düşmesi.

Güzel demişsin fakat stoklar gelse de düzelmez bu piyasa. Tek çözüm Ethereum'un düşmesi.
Geçmiş grafik analizlerine bakıyorum 2018 ocak ayında da ethereum'un bu fiyatları gördüğünü görüyorum mart ayların'da tekrar ağır bir düşüşe geçtiğini de görüyorum sanırsam mart en geç nisan gibi ethereum'un eski fiyatlarına düşüceğini düşünüyorum

Hocam piyasa düzelir. Zaten Ethereum bir dibi görse, miningciler ikinci el ilanı verecek.

@Alican77 arkadaşımız şimdi ekran kartını satmazsa, olası bir Ethereum, Bitcoin düşüşünde kartını 4000-5000 arasına ilana koyabilir. Ki şu anda RX 5700XT'nin ederi 8-10 Bin arası. Şu anda satmazsa yarı yarıya zarar edecek.

Geçmiş grafik analizlerine bakıyorum 2018 Ocak ayında da Ethereum'un bu fiyatları gördüğünü görüyorum mart ayların'da tekrar ağır bir düşüşe geçtiğini de görüyorum sanırsam mart en geç nisan gibi Ethereum'un eski fiyatlarına düşüceğini düşünüyorum

Dolar hazır düşmüşken UHUD okçuları gibi bekliyorum. Vergiler düşürülürse tekrar bir anlamı kalmayacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı