Çift monitör kullandığım sistemim bir yanda YouTube video açık bir yanda League of Legends açıkken bazen donuyor kitliyor reset atıyorum düzeliyor. Sistemin zorlanması olağan dışı ama neden olabilir bilmiyorum. Ekran kartı testimi yaptım bugün orada hiçbir donma yok.
Tüm yazilimlar güncel. Sistem 2 senelik. Ekran kartım 3 aylık falan. RAM 32 GB idi 16 ya düşürmek zorunda kaldım 8x2 şeklinde. 16x2'den biri arızalandı. Cunku diğeri duruyor gerçi onu tekrar taksam ne olur sizce?
Tüm yazilimlar güncel. Sistem 2 senelik. Ekran kartım 3 aylık falan. RAM 32 GB idi 16 ya düşürmek zorunda kaldım 8x2 şeklinde. 16x2'den biri arızalandı. Cunku diğeri duruyor gerçi onu tekrar taksam ne olur sizce?
RAM testi yapmıştım. Ekran kartınada yaptım başka öneriniz var mı?
Ram yetersiz kalınca fps drop ve program çökmesi oluyor. Benim bildiğim duyduğum ram yetersiz diye sistemin reset atmışlığı yok hiç. Bir de o dediklerinize 16 gb ram hayli hayli yeter.