2k için olan sistem hoşuma gitti. Teşekkürler.2K Gaming için önerim;
Pc Toplama Sihirbazı
1080P Gaming için önerim;
Pc Toplama Sihirbazı
Anladığım kadariyla tek yerden almak istiyorsunuz sinerjiden topladım o yüzden. Bu sistemler oyunlarda çok güçlü ve renderda da sizi üzmez.
Sizce bu sistemin parçalarını hepsiburada gibi bir siteden alsam daha pahalıya mı gelir?2K Gaming için önerim;
Pc Toplama Sihirbazı
1080P Gaming için önerim;
Pc Toplama Sihirbazı
Anladığım kadariyla tek yerden almak istiyorsunuz sinerjiden topladım o yüzden. Bu sistemler oyunlarda çok güçlü ve renderda da sizi üzmez.
Sizce bu sistemin parçalarını Hepsiburada gibi bir siteden alsam daha pahalıya mı gelir?
Sizce bu sistemin parçalarını Hepsiburada gibi bir siteden alsam daha pahalıya mı gelir?
Sizin sistem de hoşuma gitti ama sadece anakart nasıl bir anakart bilmiyorum. X 570 den iyi mi kötü mü?Eğer ayrı ayrı alacaksanız benim attığım sisteme bir bakın derim. İsterseniz işlemciyi 3800X'de yapabilirsiniz.
Nedenini söyleyeyim. Eğer 2060s yada 2070s alırsam 1080p düşünüyorum. Çünkü ben 2k da yerde sürünen fps ler yerine 1080p de yüksek fps lerde oynamayı tercih ederim. Mesela Rdr2’ye bakarsanız sebebini anlarsınız.@Alpha345 neden 1080P? 1080P kullanacaksanız sisteme yazık edersiniz. Ayrıca tek bir yerden almak zorunlu mu?
Bu arada sizce 3700x’in sıvı soğutucuya ihtiyacı olur mu yoksa stok soğutucu yeter mi?Bilmiyorum bakmak lazım bazen pahalı bazen ucuz oluyor orada.
Sanırım bana 3700x de yeterli gelebilir.Eğer ayrı ayrı alacaksanız benim attığım sisteme bir bakın derim. İsterseniz işlemciyi 3800X'de yapabilirsiniz.
Sizin sistem de hoşuma gitti ama sadece anakart nasıl bir anakart bilmiyorum. X 570'den iyi mi kötü mü?
Nedenini söyleyeyim. Eğer 2060S ya da 2070S alırsam 1080P düşünüyorum. Çünkü ben 2K'da yerde sürünen FPS'ler yerine 1080P'de yüksek FPS'lerde oynamayı tercih ederim. Mesela RDR2’ye bakarsanız sebebini anlarsınız.
Bu arada sizce 3700X’in sıvı soğutucuya ihtiyacı olur mu yoksa stok soğutucu yeter mi?
Sanırım bana 3700X'de yeterli gelebilir.