Bilgisayar parçalarım çok iyi fakat bilgisayarıma oyunlarda ve masaüstünde anlık donmalar giriyor, bunun nedeni neden kaynaklı olabilir? Tadım tuzum kalmadı. Afterburner'dan baktıgım zaman solda voltaj yazısı cıkmakta, anlayamadım sorunu. En son garantiye verdim ürünlerde arıza cıkmadı deyip geri gönderdiler. Sorun ne olabilir? Isınma durumu da bulunmamakta.
OCCT (OverClock Checking Tool), developed by OCBASE, is a versatile and powerful utility designed to stress-test and monitor PC components, particularly in overclocking scenarios.Initially...
Bilgisayar parçalarım çok iyi fakat bilgisayarıma oyunlarda ve masaüstünde anlık donmalar giriyor, bunun nedeni neden kaynaklı olabilir? Tadım tuzum kalmadı. En son garantiye verdim ürünlerde arıza cıkmadı deyip geri gönderdiler. Sorun ne olabilir? Isınma durumu da bulunmamakta. Bilgisayarımı ilk aldığım zaman böyle bir problemim yoktu fakat 6 ay geçtikten sonra bu problem ile karşılaştım. İlk 5 ay 500-600 FPS alıyordum şu an 141'de dolanıyor ve drop girmekte.