1080p için RTX 3060 Ti gayet yeterli. Daha üstü minimum 2K için tasarlandı. İleride monitörümü 2K-4K yaparım diyorsanız RTX 3070 ya da Ti gibi modelleri alabilirsiniz ancak bütçenizi arttırmanız gerekir bu durumda. Eğer render, yayın vs. işleriyle uğraşmıyorsanız AMD önerebilirim.
Önerebileceğim model şöyle;
2 seçenek bırakıyorum artık tercih sizin. Ben PNY markası kullanıyorum ve memnunum.
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
AMD tarafında ise;
ASUS ROG STRIX RX6700XT-O12G GAMING DDR6 192B 1XHDMI 3XDP «azaraks'da Aradığın Ürüne Bir de Buradan Bak! Azaraks
En ucuzASUS ROG STRIX RX6700XT-O12G GAMING DDR6 192B 1XHDMI 3XDPmodelini satınalabilirsiniz. ASUS ROG STRIX RX6700XT-O12G GAMING DDR6 192B 1XHDMI 3XDP özellikleri ve kredi kartına +9 taksit imkanlarıyla Azaras'dawww.azaraks.com.tr
Maalesef o zaman Nvidia tercih etmeniz gerekli.Hocam CUDA önemli AE kullanıyorum. Da AMD'de de AE'ye yardımcı CUDA muadili bir birim var mı? Ya da broadcast muadili?
Evet alıp soba niyetine kullanırsınız. 3 fanlı olması serin serin kullanacağınız anlamına gelmez hocam. Her markanın soğutma performansı farklıdır. Yani gigabyte'ın 3 fanlısı belki de Asus'un 2 fanlısından daha sıcak çalışır. Böyle düşünmeyiniz. Fanların tasarım kaliteside önemlidir.Hocam CUDA önemli AE kullanıyorum. Da AMD'de de AE'ye yardımcı CUDA muadili bir birim var mı? Ya da broadcast muadili?
Bir de model önerileriniz bütçeme fazla uygun değil yani 12kya gigabyteın 3 fanlı modeli de var fakat bütçemin oraya çıkması zor.
Maalesef o zaman NVIDIA tercih etmeniz gerekli.
Maalesef o zaman NVIDIA tercih etmeniz gerekli.
Evet alıp soba niyetine kullanırsınız. 3 fanlı olması serin serin kullanacağınız anlamına gelmez hocam. Her markanın soğutma performansı farklıdır. Yani Gigabyte'ın 3 fanlısı belki de ASUS'un 2 fanlısından daha sıcak çalışır. Böyle düşünmeyiniz. Fanların tasarım kaliteside önemlidir.
Doların şu anki kuruyla 11k ya üst marka bir kart bulmanız zor. Umarım daha iyi model öneren çıkacaktır. İyi sosyaller.
Gigabyte kullanmadım daha önce kullandığım markanın modellerini önerdim ben size sadece. Genel olarak Gigabyte ürünlerinin sıcaklık problemi olduğunu okuyorum.
Ama size şöyle örnek vereyim mesela. Benim eski kartım MSI GTX 1070Ti GamingX'di. 2 fanlı bir yapıya sahipti. Yaklaşık 64-65 derece arası kullanıyordum yükte. Şuan PNY markasının 3070 Ti modeline sahibim. 3 fanlı olmasına rağmen 70-75 derece'lerde geziyor yükte. Sizin mantığınızla bakarsam 3 fanlının daha soğuk olmasını beklerim. Ama değil. Fanın tasarımı da soğutmaya direk etki eder. Bilginiz olsun. Birkaç arkadaştan daha öneri bekleyin artık hangisi aklınıza yatarsaPeki diğer sorum hakkında bir bilginiz var mı?
Anlayamazsın IMEI numarası değil ki bu sorgulayasınO değil ikinci elde bir kart var. Onun çalıntı olup olmadığını fatura hariç nasıl anlarız? Adam ikinci sahibiyim diyor fakat çalmış da olabilir.