R7 4800H 1650 Ti Sistem Mavi Ekran

Wradern

Hectopat
Daha fazla  
RAM
1x 16GB DDR4 3200
SSD veya HDD modeli
Micron 2210 MTFDHBA512QFD SSD 512GB
Ekran kartı
GeForce GTX 1650Ti 4GB
İşlemci
AMD Ryzen™ 7 4800H Processor(Ryzen 7 4800H)
Son 1 aydır gün içinde 2-3 defa mavi ekran alıyorum hata kodları farklı oluyor genelde anlayan birileri bir çözüm sunabilir mi toplantılarda laptop kapanıyor önemli şeyler yaparken çöküyor.

Bilgisayarım Lenovo Ideapad Gaming 3 15ARH05 Windows 10 modelidir.

Dosya Ekleri

• crash1.txt
    1,9 KB · Görüntüleme: 39
  • crash2.txt
    1,8 KB · Görüntüleme: 124
  • crash3.txt
    1,8 KB · Görüntüleme: 81
  • crash4.txt
    1,8 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Dosyaları eklemeyi unutmuşsunuz, paylaşın inceleyelim.

Dosyaları eklemeyi unutmuşsunuz, paylaşın inceleyelim.

Dosyaları ekledim hocam.

Son düzenleme:
Öncelikle Vantage yazılımını kaldırın. Bu muhtemelen sorununuzu giderecektir, diğer şeyleri şimdilik yazmıyorum. Tekrar hata alırsanız yeni oluşmuş dosyayı paylaşın. Test etmeniz amacıyla birkaç gün, gerekirse 1 hafta kadar Vantage'i kurmayın. Hata alıp almadığınızı gözlemleyin.

Diğer unsurlar da etki edebilir ancak en kuvvetlisi bu. O yüzden buradan başlayın. Konuyu takipteyim.

Öncelikle vantage yazılımını kaldırın. Bu muhtemelen sorununuzu giderecektir, diğer şeyleri şimdilik yazmıyorum. Tekrar hata alırsanız yeni oluşmuş dosyayı paylaşın. Test etmeniz amacıyla birkaç gün, gerekirse 1 hafta kadar Vantage'i kurmayın. Hata alıp almadığınızı gözlemleyin.

Diğer unsurlar da etki edebilir ancak en kuvvetlisi bu. O yüzden buradan başlayın. Konuyu takipteyim.

Tamamdır çok teşekkür ederim iyi günler dilerim bilgilendirme yapacağım tekrardan.

• Razer'a ait ürünlerinizin yazılımını kaldırın ve sitesinden en güncel olanı tekrar yükleyin.
  • McAfee'yi de test etmek amaçlı bir süre sisteminizden kaldırın. Birkaç gün sonra tekrar yüklersiniz, bu süreçte biraz daha dikkatli olun.
  • Son olarak aşağıdaki bağlantıdaki rehberi uygulayın.
SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar?

Bunlar ikinci aşama işlerimiz. Yine hata alırsanız 3. aşamada sanırım sorunu tamamen çözmüş oluruz. Hata alırsanız yeni dosyanızı paylaşın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı