R7 4800H 1660 Ti vs R5 4600H RTX 2060!

Enes Buğra

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar iki laptop arasında kaldım ikisi de lenevo Legion 5. ikisi de aynı fiyat ama RTX 2060'lı olan çok büyük stok sorunu yaşıyor Nisan'da stoğa gircek diyen var. Ben bilgisayar müh. Öğrencisiyim ayrıca oyun oynamayı da çok seviyorum hangisini almam lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarlar:

3000 serisine ne bütçe yeter ne de notebook firmaları iyi soğutacak sistem kurabilirler.
3050 çıkarsa kas gücü olarak 2060 civarı olacak ki NVIDIA VRAM'den kısmazsan. Bütçeyi daha az zorlayacaktır, yaklaşık yarı fiyatına 50 serisi bir kart, yeni çıktığı için kafa kafaya gelmesi de bir seçenek. Soğutma konusu da her yıl dönüyor bıkmadınız mı, sorunlu bir model değilse rahat rahat soğutur ki 3050 zaten 2060'tan daha az ısınacak.

3050 çıkarsa kas gücü olarak 2060 civarı olacak ki NVIDIA VRAM'den kısmazsan. Bütçeyi daha az zorlayacaktır, yaklaşık yarı fiyatına 50 serisi bir kart, yeni çıktığı için kafa kafaya gelmesi de bir seçenek. Soğutma konusu da her yıl dönüyor bıkmadınız mı, sorunlu bir model değilse rahat rahat soğutur ki 3050 zaten 2060'tan daha az ısınacak.
Kardeşim soğutma sıkıntısı olmasa zaten herkes laptop alırdı. Laptop istediğin kadar yeni nesil donanımı güçlü olsun sıcaklığı yüksek olursa asla ama asla tam performans veremez ve laptop ömrü kısalır.

Kardeşim soğutma sıkıntısı olmasa zaten herkes laptop alırdı. Laptop istediğin kadar yeni nesil donanımı güçlü olsun sıcaklığı yüksek olursa asla ama asla tam performans veremez ve laptop ömrü kısalır.
İlk olarak kardeşim değilim, ikinci olarak laptop isteyen sensin benim dediğim yeni çıkacaklar daha güçlü demek, masaüstü ile karşılaştıran yok. Üçüncü olarak 50 serisi diyorum bak 50 serisi daha az güç tüketeceğinden daha az ısınacak diyorum, bana gelmiş bir şey öğretmeye çalışıyorsun.

İlk olarak kardeşim değilim, ikinci olarak laptop isteyen sensin benim dediğim yeni çıkacaklar daha güçlü demek, masaüstü ile karşılaştıran yok. Üçüncü olarak 50 serisi diyorum bak 50 serisi daha az güç tüketeceğinden daha az ısınacak diyorum, bana gelmiş bir şey öğretmeye çalışıyorsun.
Güç tüketiminin laptop sıcaklığıyla alakası var diyorsun yani anladım hocam sen baya bilgin bir arkadaşmışsın :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı