R7 4800H GTX1650Ti oyun esnasında Alt+Tab yapılınca görüntüde bozulmalar oluyor

Katılım
16 Kasım 2020
Mesajlar
1.000
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, oyunlarda Alt Tab attığım zaman veya kenar yumuşatmayı MSAA X4 olarak açtığımda beyaz kareler ve pürüzlenme görüyorum. Alt Tab attığımda bazı oyunlar direkt çöküyor ve oynanmaz hale geliyor, NVIDIA ile ekran kaydı almayı denediğimde hiçbir şey yokmuş gibi kayıt alıyor. Video normal bir oynanış videosu gibi ama Discord'dan ya da başka bir yerden ekran açınca belli oluyor. Gerçekten oyun deneyimimi aşırı azaltıyor. Her yer pürüzlü vb. önceleri sadece RDR2'de oluyordu ama şimdi Alt Tab atınca, LoL kenar yumuşatmayı fulleyince, Witcher 3'de de oluyor. Eski Driver'a geçerek çözmüştüm RDR2'de bu sorunu fakat diğerlerinde de olunca tekrar güncelledim. Değişen bir şey yok.

Ekran Görüntüsü (410).png


Alt Tab atınca RDR2 mesela böyle oluyor.

Sistem: Ryzen 7 4800H - 1650 Ti - 16 GB 3200 MHz RAM çift kanal - 1TB HDD Seagate HDD - 256 GB 2000MB/s okuma yazmaya sahip bir SSD, tam modelini hatırlamıyorum.

LoL SSD'de, Witcher ve RDR2 HDD'de bulunuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an RDR 2 aldım oyuna girdim ve Alt+tab yapınca bende de aynı böyle oluyor ekran veya oyunda iken ekranda herhangi başka bir ekran uyarı pençeresi filan açıldığında da böyle oluyor. Bunun sorununu veya çözümünü bilen yok mu cidden ya ?
 

Geri
Yukarı