Hocam çok bilgili değilim bu konularda ama bir sorun olduğu çok aşikar. Bilgili arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir.Şöyle bir şey var iki ay önce temizlenmiş, termal macun sürülmüş. Ekran kartı bu kadar ısınmıyorken işlemcinin bu kadar ısınmasını anlayamadım.
Bilmiyorum ama güçlü bir işlemci olduğundan dolayı olabilir mi?
Şöyle bir şey var iki ay önce temizlenmiş, termal macun sürülmüş. Ekran kartı bu kadar ısınmıyorken işlemcinin bu kadar ısınmasını anlayamadım.
Bilmiyorum ama güçlü bir işlemci olduğundan dolayı olabilir mi?
Bu arada ekleyeyim bu süreçte oyuna vesairede girdim, büyük ihtimal 95 derece oyundayken oldu. Yine soralım, oyun içerisinde 95 derece normal mi?
Laptop Lenovo IdeaPad Gaming 3.
Laptop Lenovo IdeaPad Gaming 3.
Legion serisinden daha kötü bir soğutması varsa normaldir o zaman. Legion serisinin fan kalitesi ve soğutma kapasitesi IdeaPad Gaming serilerinden daha iyi durumda. Örnek Legion serisi 4800 H işlemcili.
Olabilir. Çünkü soğutma kısmınını anlandırammadım. Fan çıkışı monitore doğru bakıyor. Değişik bir mühendislik. Monitore sıcaklık vuruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.